CTP n-a mai rezistat după ultimul derapaj al lui Ilie Năstase: `Ar face un serviciu uriaș zisei Românii, nemaionorând-o cu prezența!`

Ilie Năstase a fost prins din nou băut la volan. Avea o alcoolemie de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat când a fost oprit de polițiști, în noaptea de joi spre vineri, a anunțat presa ieri. Legendarul sportiv s-a apărat, susținând că a „băut două beri”.

Primul lider ATP a fost contactat apoi de o jurnalistă de la Digi24, pe această temă, iar dialogul s-a încheiat cu un derapaj grav al lui Năstase: „Doamnă, sunteți prea tânără și prea proastă ca să înțelegeți. Dacă v-am răspuns, sunteți o idioată. E bine? Țările civilizate au voie. Dacă dumneata trăiești în țara asta comunistă, ești o comunistă. Hai, du-te dracu de proastă!”.

Cristian Tudor Popescu a reacționat pe rețelele de socializare extrem de dur. „I-am promis lui Ilie Năstase că n-o să scriu nimic, dacă se va întâmpla să sară fileul negru înaintea mea. În clipa de față însă, domnia sa e sănătos și voios.

Prin urmare: Ilie Năstase acuză România că l-a turnat, deși el decât a băut… Și s-a suit la volan. Că așa l-a luat, din nou, Poliția. La întrebările cât se poate de civilizate ale unei jurnaliste, militarul Armatei Române răspunde: «Care român nu bea o bere, două, și pe urmă se urcă la volan? Toți prietenii mei fac așa…». Adică, generalul Năstase îi califică pe toți românii drept un popor de infractori și, ca supliment, își toarnă prietenii în direct.

Când jurnalista îl întreabă, logic, dacă afirmă că toți prietenii săi conduc sub influența alcoolului, Ilie Năstase reacționează făcând-o «proastă» și «idioată». Și anunță, denunță, amenință că se cară din țară.

În caz că s-ar ține de cuvânt, mă întreb dacă beneficiile de imagine aduse României de campionul Ilie Năstase n-ar fi depășite de serviciul uriaș pe care l-ar face zisei Românii nemaionorând-o cu prezența”, a scris CTP pe pagina sa de Facebook.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari