Ilie Năstase a spus adevărul! Cum a scăpat Simona Halep de suspendare. Dezvăluiri de ultimă oră din interior

Ilie Năstase a spus adevărul! S-a aflat cum a scăpat Simona Halep de suspendare. Dezvăluiri de ultimă oră din interior după decizia venită de la Tribunalului de Arbitraj Sportiv.

Oficialii TAS au făcut anunțul pe care Simona Halep îl aștepta de mult. A scăpat de suspendarea de 4 ani de zile din cazul procesului de dopaj.

lie Năstase a spus adevărul!

Ca urmare a contestării deciziei de suspendare de 4 ani pentru dopaj, dictată de Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA), TAS a dat verdictul că Simona poate reveni pe teren. Ilie Năstase a vorbit despre acest lucru.

„Poate să revină. Toată pregătirea asta a ajutat-o. A așteptat deja un an. Pedeapsa de 9 luni nu e mare”, a spus Ilie Năstase pentru as.ro.

Simona Halep a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, medicament folosit adesea de persoanele cu anemie. Primul turneu la care ar putea reveni românca este Miami Open. Asta dacă va primi invitaţie din partea organizatorilor.

Asta se întâmplă pentru că fostul lider mondial WTA nu a mai jucat tenis din august 2022. În acest moment este ieşită din clasamentul mondial şi trebuie să primească invitaţii pentru a intra pe tabloul principal al turneelor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed