Dezvăluiri incendiare despre Ilie Năstase! O legendă a tenisului nu s-a mai abţinut. Afirmaţii controversate despre primul lider mondial ATP

Dezvăluiri incendiare despre Ilie Năstase! O legendă a tenisului nu s-a mai abţinut. Afirmaţii controversate despre primul lider mondial ATP. Urmează să se lanseze un film uriaş despre fostul mare jucător.

Ies la iveală noi dezvăluiri despre marele Ilie Năstase. Regizorul Tudor Giurgiu a scos la iveală culise ale filmului documentar despre viața lui Nasty.

Dezvăluiri incendiare despre Ilie Năstase!

Giurgiu a vorbit despre dificultățile pe care le-a întâmpinat, dar și despre interacțiunea cu legendarii tenismeni care l-au cunoscut pe Ilie Năstase. Finalizarea filmului „Nasty” a durat mai mult decât se aștepta Tudor Giurgiu.

Filmul va fi cu atât mai spectaculos prin prisma faptului că nume grele ale tenisului mondial, printre care Rafa Nadal, Boris Becker, Jimmy Connors sau Billie Jean King, au participat la filmări.

Documentarul despre viața lui Ilie Năstase va apărea în luna aprilie, spune regizorul Tudor Giurgiu. „Suntem într-o fază foarte avansată. Dacă m-ar fi întrebat cineva de ce durează așa mult, spuneam că o să îl terminăm repede, dar e un proces extrem de complicat pentru că ne-am propus să și aducem și să găsim imagini de arhivă esențiale pentru a-l înțelege pe Năstase, am intrat în toate arhivele din lume.

Procesul de a găsi, de a plăti și de a negocia la niște prețuri care oricum ne-au depășit orice scenarii posibile…Pur și simplu sunt imagini de arhivă, de la Wimbledon, US Open, nimeni nu ți le dă decât la niște prețuri foarte mari. Pur și simplu sunt extrem de scumpe și încerci să negociezi.

Am reușit să găsim niște finanțări cu Cosmin Hodor, acum aproape am închis proiectul. Avem și o companie mare care va face difuzarea ulterior pe streaming și în străinătate și sper în aprilie, dacă totul e bine, să-l lansăm”, a declarat Tudor Giurgiu, conform prosport.ro.

Cunoscutul regizor a dezvăluit că Billie Jean King, deținătoare a 39 de titluri de Grand Slam (12 la simplu, 16 la dublu și 11 la dublu-mixt), i-a făcut o caracterizare savuroasă lui Ilie Năstase. „Am fost extrem de plăcut surprins de întâlnirea cu Jimmy Connors, un tip extraordinar. Sunt oameni care vorbesc la superlativ de Ilie. Filmul ăsta nu e o odă, Ilie nu a fost ușă de biserică. Reacția lor și în special a lui Billie Jean King a fost superbă: ‘This is Ilie. He is a child! (n.r. – Ăsta e Ilie. Un copil)’.

Adică, cumva, noi știm că mai făcea și prostii, dar îl iubeam pentru geneorozitatea lui. Trebuie să punem în balanță. Contribuția lui și ce a însemnat în tenis e de neimaginat și cred că filmul ăsta îl va pune în locul care trebuie”, a mai spus Tudor Giurgiu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed