Ilie Dumitrescu nu s-a mai abţinut! Ce a putut să spună despre Dan Petrescu. Totul s-a întâmplat la meciul de adio al Generaţiei de Aur

Ilie Dumitrescu nu s-a mai abţinut! Impresia pe care i-a lăsat-o Dan Petrescu la meciul de adio al Generației de Aur. Tehnicianul celor de la CFR Cluj a făcut senzație la meciul de sâmbătă.

Sâmbătă seara, pe Arena Națională, a avut loc meciul de adio al Generației de Aur. Legendarii jucători ai echipei naționale din 1994 s-au duelat contra echipei Starurilor Lumii, în fața a 54.967 de spectatori, și s-au impus cu scorul de 3-2.

Ilie Dumitrescu nu s-a mai abţinut!

La finalul meciului Ilie Dumitrescu a spus clar cine l-a impresionat cel mai mult dintre foștii săi colegi. Fostul mare jucător s-a amuzat puțin pe seama lui Dan Petrescu, și a mărturisit că Răzvan Prodan, fiul regretatului Didi Prodan, a jucat perfet.

”Pe mine m-a impresionat Munteanu. A fost singur pe partea stânga, n-am coborât niciodată cu adversarul, era tot timpul 2 contra 1 la el acolo, s-a descurcat foarte bine Dorinel, Belo nemaipomenit.

Răzvan, băiatul lui Prodan, perfect, Petrescu s-a chinuit (n.r. râde) şi el pe acolo puţin… A făcut bine.

Accidental am fost la aceeaşi masă (n.r. cu Mourinho), a fost o experienţă frumoasă pentru mine”, a spus Ilie Dumitrescu, la finalul meciului.

La ultimul meci al Generației de Aur, Dumitrescu a stat pe teren doar 15 minute.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed