Lacrimi şi durere pe Arena Naţională! Minutul lui Didi Prodan a întristat meciul stelelor. Omagiu pentru cel mai tare fundaş central

Lacrimi şi durere pe Arena Naţională! Minutul lui Didi Prodan a întristat meciul stelelor. Omagiu pentru cel mai tare fundaş central. Meciul de retragere al Generaţiei de Ar a produs un moment emoţionant încă din start.

Partida s-a întrerupt în minutul 3. Atunci, s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului fundaş centra al Generaţiei de Aur.

Lacrimi şi durere pe Arena Naţională!

Sărbătoarea de pe Arena Naţională s-a oprit pentru câteva momente. Minutul 3 al meciului de retragere a Generației de Aur a oferit un moment mai mult decât emoționant. La una dintre peluzele Arenei Naționale a fost afișată o pânză imensă. Pe acel banner apărea chipul regretatului Daniel Prodan, fostul mare fundaș mort în noiembrie 2016. Atunci, avea doar 44 de ani.

Toți cei 55.000 de spectatori, dar și fotbaliștii de pe gazon, atât cei români, cât și legendele fotbalului internațional s-au oprit și au aplaudat momentul. Cel mai emoționat a fost, fără dubii, Răzvan Prodan, fiul ”Zâmbetului Generației de Aur”. Acesta nu și-a putut stăpâni emoțiile şi a pufnit în plâns. Marele Hristo Stoichkov a venit la el pentru a-l consola.

Lotul României pentru meciul de retragere a Generației de Aur

Portari: Florin Prunea, Bogdan Stelea
Fundași: Gheorghe Popescu, Iulian Filipescu, Miodrag Belodedici, Dan Petrescu, Tibor Selymeș, Gheorghe Mihali, Răzvan Prodan (fiul lui Didi Prodan)
Mijlocași: Gheorghe Hagi, Dorinel Munteanu, Constantin Gâlcă, Basarab Panduru, Ioan Ovidiu Sabău, Ovidiu Stângă, Ionuț Lupescu
Atacanți: Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Marius Lăcătuș, Ion Vlădoiu, Viorel Moldovan, Adrian Ilie
Antrenori: Anghel Iordănescu, Gabi Balint

Lotul legendelor care au ajuns la București

Portari:

Dida
Sebastien Frey
Fundași

Christian Panucci
Levan Kobiashvili
José Edmílson Gomes de Moraes
Maicon Douglas Sisenando
Vincent Candela
Fernando Couto
Juanito Gutiérrez
Paul Bodin
Miroslav Djukic
Christian Zaccardo
Mijlocași

Rivaldo
Christian Karembeu
Jari Litmanen
Gökhan Inler
Giorgos Karagounis
Marcos Senna
Atacanți

Hristo Stoichkov
Goran Pandev
Giovanni Silva de Oliveira
Javier Saviola
Nuno Gomes

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed