Drama uriaşă a lui Dan Petrescu! Antrenorul celor de la CFR Cluj a făcut dezvăluiri complete. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Generaţia de Aur

Drama uriaşă a lui Dan Petrescu! Antrenorul celor de la CFR Cluj a spus clar ce s-a întâmplat, de fapt, cu Generația de Aur. Dezvăluiri complete înaintea meciului de sâmbătă seara.

Generația de Aur va juca sâmbătă meciul de retragere ”Pentru ultima dată împreună”. Partida se va juca pe Arena Națională, de la ora 20:30.

Drama uriaşă a lui Dan Petrescu!

La conferința de presă premergătoare meciului, Dan Petrescu a povestit înfrângerea cu Suedia de la Cupa Mondială din 1994. Legendarul jucător a mărturisit ă el și colegii săi au fost dezamăgiți de acest lucru, mai ales că se așteptau să se califice în semifinale.

„Toţi avem un regret, pentru că după meciul cu Suedia toţi am fost dărâmaţi. Ne aşteptam să ajungem în semifinale şi să batem Brazilia. Din păcate, meciul ăla nu a fost să fie. Poate ăsta e regretul tuturor jucătorilor care au fost la acel Mondial.

Cheia succesului acestei generaţii? Au fost mai multe, în primul rând jucători de valoare care au evoluat la cel mai înalt nivel. Adică atunci toţi jucau la echipe de club mari, pe când azi cei de la naţională joacă pe la echipe din Serie B în Italia.

Apoi atunci formam un grup extraordinar, am reuşit să formăm o familie. Şi nu în ultimul rând am avut un antrenor care a ştiut ce să ceară de la noi şi cum să ne pună în teren. Deci toate aceste trei lucruri au făcut să avem rezultate. Sunt şi eu antrenor… şi ştiu că fără jucători de valoare nu ai nicio şansă ca antrenor.

O echipă poate să câştige fără un antrenor bun, cum a zis Ancelotti. Dar ca antrenor nu poţi să câştigi dacă nu ai jucători buni. Cu jucători slabi nu ai cum să câştigi”, a menţionat tehnicianul formaţiei CFR Cluj.

„Sperăm să nu fie aşa de răi cu noi”

Dan Petrescu speră ca Generația de Aur să facă un meci demn de vremurile bune, deși adversarii sunt mai tineri și mai în puteri.

„În ultima perioadă am încercat să fac câte ceva, dar nu neapărat să mă antrenez. Ceva cât de cât ca să fiu pregătit. E clar că nu vom mai fi ce am fost. Cei care vor veni la meci o vor face pentru ceea ce a însemnat ‘Generaţia de Aur’, această generaţie care a adus rezultate extraordinare. Însă toţi dorim să fim depăşiţi. Acesta va fi probabil şi ultimul nostru meci împreună şi sper să fie o seară frumoasă.

Noi vom încerca, dar şi adversarii din ce am văzut sunt mult mai tineri şi arată mult mai bine parcă. Sperăm să nu fie aşa de răi cu noi. Noi vom încerca să ţinem de minge, pentru că avem calitatea asta de a avea posesia. Problema noastră la meciul de azi e că vom avea prea mulţi antrenori în teren. Să vedem cine mai joacă, pentru că antrenori avem”, a spus Petrescu.

Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Ioan Ovidiu Sabău, Ionuţ Lupescu, Bogdan Stelea, Miodrag Belodedici, Marius Lăcătuş şi Florin Prunea sunt doar câţiva dintre marii fotbalişti care vor reprezenta România în ultimul meci al Generației de aur, iar pe banca tehnică va fi Anghel Iordănescu.

Echipa starurilor va fi reprezentată de nume precum Hristo Stoicikov, Rivaldo, Christian Karembeu, Nuno Gomes, Christian Panucci sau Dida, iar banca tehnică va fi reprezentată de marele Jose Mourihno.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed