Ilie Dumitrescu a dat verdictul! Dezvăluirea momentului despre vedeta lui Dinamo: ‘E o bestie, o fiară!’

Dinamo s-a salvat de la retrogradare, în urma victoriei din barajul cu Csikszereda, scor 2-0 la general! Ilie Dumitrescu a analizat situația din vestiarul echipei căreia nu i se mai oferise nicio șansă la finalul sezonului. ”Haita” a luptat până în ultima secundă pentru menținerea în prima ligă a fotbalului românesc.

Dumitrescu este de părere că toate meritele victoriei înregistrate de către gruparea din Ștefan cel Mare, ar trebui să fie însușite strict de către antrenorul echipei, Zeljko Kopic. Tehnicianul a îndeplinit cu brio obiectivul setat de către șefii dinamoviști.

Ilie Dumitrescu a dat verdictul!

Fostul mare internațional s-a declarat a fi mândru de faptul că antrenorul croat a salvat Dinamo de la retrogradare, deși nu a putut să transfere jucători importanți în iarnă.

Dumitrescu l-a lăudat pe Darko Velkovski, fundașul central din Macedonia de Nord.

”În decembrie este complicat să aduci jucători în activitate, cu minute, cu tonus al competiției. Aduci jucători care nu joacă de câteva luni, de un an. Ai nevoie de timp.

Cu Milanov, cu Gnahoere, cu Velkovski… Păi Velkovski la echipa națională când a jucat contra noastră a fost o bestie, o fiară. I-a trebuit și lui ceva timp să-și intre în ritm!”, a declarat Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

”Cred că ar trebui să plece vreo 7-8 jucători!”

Ionel Dănciulescu consideră că este extrem de necesară producerea unui șoc în vestiarul câinilor, pentru a se restabili echilibrul la nivel de lot.

”Aici mai trebuie să plece și niște jucători. Edgar Ie, ce facem cu el, la peste 20.000 de euro salariu lunar? Vreo 6 jucători care trebuie să plece îi văd aici pe bancă.

Neluț Roșu la fel, nu cred că va mai rămâne. Dani Iglesias este într-un regres enorm. Eu cred că ar trebui să plece 7-8 jucători. Selmani, atacantul, nu a confirmat deloc!”, a afirmat Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed