Verdict dur pentru Dinamo! O fostă glorie a Stelei a spus clar. Câinii se vor bate la retrogradare şi în sezonul viitor de Superliga

Verdict dur pentru Dinamo din partea oamenilor din fotbal! O fostă glorie a Stelei a spus clar ce se va întâmpla cu alb-roșii. Câinii se vor bate la retrogradare şi în sezonul viitor de Superliga.

Dinamo a reușit să se salveze de la retrogradare și a rămas în Superliga după ce a câștigat barajul cu Csikszereda 2-0 la general. Cu toate acestea, jocul dinamoviștilor a fost criticat de Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei.

Verdict dur pentru Dinamo!

Helmut Duckadam este de părere că Dinamo a jucat foarte slab în returul de la Miercurea Ciuc. Acesta îi sfătuiește pe cei din conducerea echipei să facă schimbări majore în aceasta pauză. Altfel se vor afla în aceeași situație și în sezonul următor. Situația cu insolvența trebuie rezolvată urgent.

„Dinamo a făcut un joc slab, penibil. Penibil! N-a avut o ocazie. Dacă nu taie în carne vie, Dinamo o să se chinuie și anul viitor. La Dinamo trebuie schimbat tot. Nu știu dacă și conducerea, și patronul… Eu nu înțeleg de ce nu iese clubul din insolvență.

Toată lumea spune că poate să iasă din insolvență, dar pare că le convine situația asta. Dacă nu vor aduce și jucători români… Ei au adus și antrenor, și jucători străini. Trebuie oameni care să fie atașați de Dinamo”, a spus Helmut Duckadam, conform digisport.ro.

Ungurii i-au „făcut praf”!

Csikszereda, echipă susținută și cu bani din Ungaria, nu a profitat de marile ocazii avute și a rămas în Liga 2. Jocul modest al „câinilor” i-a determinat pe unguri să-i „facă praf” pe jucătorii antrenați de Kopic.

„Dinamo – Csikszereda nu s-a terminat cu o victorie. Dar, datorită victoriei din tur, Dinamo a rămas în prima divizie din România. Se auzea că vor fi 10.000 de fani ai lui Dinamo la Miercurea Ciuc, dar a fost o mare exagerare. Aproximativ 150 de fani dinamoviști au asistat la meci de pe stadion.

Superioritatea gazdelor s-a simțit și în teren, Csikszereda a fost un oponent de seamă pentru echipa cu 18 titluri în Liga 1. Csikszereda a avut cea mai frumoasă fază din prima repriză, când Jebari a trimis o bombă în vinclu. Dar a fost ofsaid. Apoi, jucătorul de la FK s-a accidentat. Babati a avut și el o ocazie mare. A trimis la câțiva centimetri pe lângă bară, după ce îl bătuse pe portarul lui Dinamo.

După pauză, atacanții oaspeți nu au existat pe teren, mingea a fost doar la FK. Șuturile s-au îndreptat doar spre poarta bucureștenilor. Anderson, Csuros și Nagy au fost blocați de Golubovic, iar Babati și Makrai au ratat din apropiere.

Dinamo și-a apărat teritorul tot meciul, iar FK Csikszereda a rămas în al doilea eșalon pentru încă un an”, au scris maghiarii de la Nemzeti Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed