Îi ia locul Mircea Lucescu lui Adrian Mutu? Răspuns tranșant al acestuia

Mircea Lucescu nu a lăsat loc de interpretări. Antrenorul a tranșat rapid lucrurile după ce a fost întrebat dacă ar fi dispus să o antreneze pe Rapid.

Adrian Mutu a intrat în vizorul fanilor după ultimele rezultate. Aceștia i-au cerut demisia, dar șefii echipei nici nu vor să audă de așa ceva.

Mircea Lucescu nu a lăsat loc de interpretări

Adrian Mutu este contestat de fani, dar are susținerea șefilor echipei. Asta după ce Rapid nu a obținut nicio victorie în play-off. S-au vehiculat imediat mai multe nume ale unor tehnicieni care ar putea să-l înlocuiască pe Mutu, asta chiar dacă conducătorii echipei au exclus o asemenea variantă. 

Mircea Lucescu a fost întrebat dacă și-ar dori să revină la Rapid, iar acesta a dat un răspuns clar.

„Este exclus, nici nu poate fi vorba despre așa ceva. Adi e un antrenor tânăr și nu trebuie sub nicio formă să cedeze. Toți antrenorii trec prin astfel de momente dificile, așa e în fotbal, dar astfel de situații te maturizează, te fac să devii mai puternic. Nu galeria demite sau numește un antrenor la o echipă.

Așa ar trebui să fie chiar și la Rapid, unde, se știe, suporterii sunt foarte pătimași. Nu cunosc în amănunt situația de acolo, lotul, n-am avut timp să urmăresc ce se întâmplă la echipă, nu știu ce jucători mai sunt, dar un lucru e clar, Mutu trebuie să-și vadă de treabă și să nu renunțe”, a mai spus Mircea Lucescu, pentru GSP.ro.

Rapid o întâlnește pe FCSB, duminică de la ora 20.30. În acest moment, echipa condusă de Mutu este pe locul 5 cu 28 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed