Ianis Hagi, mesaj în miez de noapte pentru Edi Iordănescu! Ce i-a cerut selecţionerului + Cuvinte uriaşe la adresa campionilor de la Farul

Ianis Hagi, mesaj în miez de noapte pentru Edi Iordănescu! S-a aflat ce i-a cerut selecţionerului. La meciurile trecute ale naţionalei, fiul Regelui nu a fost convocat nici măcar în lotul lărgit. A ieşit un scandal uriaş în care s-a implicat şi tatăl său, Gică Hagi.

Acum, Ianis Hagi speră să fie convocat şi să contribuie la rezultatele naţionalei lui Edi Iordănescu.

Ianis Hagi, mesaj în miez de noapte pentru Edi Iordănescu!

„Este un subiect din trecut. Avem două meciuri cu Kosovo şi Elveţia acum. Nu doar eu ci toată ţara trebuie să se concentreze pe cele două meciuri. Avem 6 puncte din 6. Suntem la mâna noastră. Aştept convocarea de la 16 ani de când am debutat în Liga I. E visul oricărui jucător să joace la echipa naţională.

Nu e echipă mai mare ca naţionala. Joci aici că eşti mândru, reprezinţi o ţară întreagă. Pentru echipa naţională aştepţ convocarea şi dau 100%. Nu e uşor după un an când revii în mijlocul sezonului. Am încercat să-mi fac loc în echipă uşor uşor. Mă simt foarte bine acum, a venit şi golul azi”, a spus Ianis Hagi, în direct la Digisport.

Jucătorul lui Rangers a vorbit şi despre reuşita Farului care tocmai a bătut FCSB şi a câştigat al doilea titlu din istoria clubului. „Un trofeu e foarte important. Are un CV extraordinar. Înseamnă mai mult decât primul titlu. E o singură echipă în Constanţa iubită de toţi suporterii. În primul an au fost familii, prieteni. acum a fost tot oraşul. Sunt aşteptări. Presiune diferită şi au reuşit din nou cu tineri talentaţi. Tata a avut mare încredere în ei şi va fi reuşit. Nu ştiu dacă voi juca un sezon la Farul. Vom vedea”, a mai spus Ianis Hagi, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed