Ianis Hagi a uimit pe toată lumea! Anunţ incredibil după scandal. Scoţienii au rămas mască

Ianis Hagi a uimit pe toată lumea! Tânărul fotbalist a oferit un interviu total neobișnuit pentru clubul la care este legitimat, Glasgow Rangers.

Fiul lui Gică Hagi a revenit de curând pe teren, la aproape un an de la accidentarea gravă suferită într-un meci de Cupa Scoției. Ianis a vorbit cu angajații departamentului de presă a clubului de pe Ibrox Stadium, și nu s-a ferit să răspundă unor întrebări atipice.

Ianis Hagi a dezvăluit tot

Ianis Hagi a dezvăluit tot! Tânărul fotbalist român a ofeirt un interviu oficialilor celor del a Glasgow Rangers. Hagi a răspuns la întrebări neobișnuite și a reușit să surprindă pe toată lumea.

„(N.r. Care ar fi lucrurile pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie?) O pungă cu mâncare şi probabil o hartă a insulei.

(N.r. Dacă ar trebui să te descrii ca pe un animal, ce animal ai fi?) O vulpe, pentru că vulpile sunt inteligente.

(N.r. Dacă nu ai fi fotbalist, ce altceva ai face pentru a deveni faimos?) Aş fi antrenor de fotbal. Fotbalul tot ar exista în viaţa mea.

(N.r. Dacă ai putea transforma orice activitate într-un sport olimpic, la care ai avea şansa să câştigi o medalie olimpică?) Probabil la table. Este un joc comun în Balcani.

(N.r. Ce ai vrea să schimbi la tine?) Mi-aş fi dorit să fiu mai înalt.

(N.r. Ce ţi-ai cumpărat cu primul salariu?) Două perechi de adidaşi”, a spus Ianis Hagi, pentru departamentul de comunicare al lui Glasgow Rangers.

Ianis Hagi și-a revenit din accidentare dar este în plin scandal cu Edi Iordănescu. Întreaga lumea a fotbalului românesc este acum împărțită în două, majoritatea oamenilor fiind total nemulțumiți de faptul că Ianis Hagi nu a fost convocat la echipa națională.

Distribuie articol:

COMENTARII

4 COMENTARII

  1. Cel m ai bine este ca Ianis să și vadă doar de antrenamente și meciurile de la echipa de club, și sâ nu între în polemică cu proști ca Burleanu și compania. Oricum dacă nu ne vom califica nici de această dată vina va fi tot a jucătorilor și nici odată nu conducerea F. R. F…..!!!

  2. Iordanescu a procedat corect ca nu l-a convocat pe Ianis Hagi pentru ca nu era pregatit fizic si mental .ianis trebuie convocat la nationala pentru a juca si consider ca va fi chemat cind va fi refacut in totalitate.La nationala nu esti convocat ca spectator si cred ca i-ar fi facut mai mult rau daca il convoca pentru ca ar fi incercat sa joace si putea sa o ia de la capat cu accidentarea.Este total inutil scandalul provocat de Hagi senior si intretinut de jurnalisti fara personalitate.Sunt convins ca dupa refacerea fizica,IORDANESCU IL VA CHEMA SI IL VA TITULARIZA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed