I-au distrus după eliminarea de la Cupa Mondială 2022: ‘Cea mai mare rușine din istorie! Ne-am făcut de râs’. Nimeni nu se aștepta la o asemenea surpriză

Danemarca a terminat pe ultimul loc în grupa D la Cupa Mondială 2022 din Qatar, iar jurnaliștii i-au făcut praf pe elevii lui Kasper Hjulmand.

În ultimul meci din grupă, danezii au pierdut, 0-1, în fața Australiei și au placat acasă.

„Danemarca e eliminată după un mare eșec. Echipa știa că are nevoie de victorie în primul rând pentru a se califica, dar trebuie să o spunem: nu am fost niciodată măcar aproape să batem Australia”, au scris cei de la TV2.

„Eșec gigantic: Danemarca e eliminată de la Mondial. Am pierdut dezamăgitor contra Australiei, 0-1, în ultimul meci din grupă. Naționala a obținut un singur punct în trei meciuri”, au titrat și cei de la Bold.

„Cel mai mare fiasco din istorie!”

Nici jurnaliștii de la Tipsbladet nu i-au iertat pe fotbaliștii prezenți în Qatar.

„Cel mai mare fiasco din istorie! Ne-am făcut de râs în Qatar! Unde a fost energia, agresivitatea și fotbalul pe care îl știam? E pur și simplu de neînțeles cum a fost Danemarca atât de slabă și nu a putut să se califice dintr-o grupă extrem de accesibilă, dacă scoatem Franța din calcule. De aceea este cea mai mare rușine din istorie!”, a notat Tipsbladet.

Franța și Australia au acumulat câte șase puncte și s-au calificat în optimile competiției, în timp de Tunisia a adunat 4 puncte, iar Danemarca doar 1.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed