I-au distrus după eliminarea de la Cupa Mondială 2022: ‘Cea mai mare rușine din istorie! Ne-am făcut de râs’. Nimeni nu se aștepta la o asemenea surpriză

Danemarca a terminat pe ultimul loc în grupa D la Cupa Mondială 2022 din Qatar, iar jurnaliștii i-au făcut praf pe elevii lui Kasper Hjulmand.

În ultimul meci din grupă, danezii au pierdut, 0-1, în fața Australiei și au placat acasă.

„Danemarca e eliminată după un mare eșec. Echipa știa că are nevoie de victorie în primul rând pentru a se califica, dar trebuie să o spunem: nu am fost niciodată măcar aproape să batem Australia”, au scris cei de la TV2.

„Eșec gigantic: Danemarca e eliminată de la Mondial. Am pierdut dezamăgitor contra Australiei, 0-1, în ultimul meci din grupă. Naționala a obținut un singur punct în trei meciuri”, au titrat și cei de la Bold.

„Cel mai mare fiasco din istorie!”

Nici jurnaliștii de la Tipsbladet nu i-au iertat pe fotbaliștii prezenți în Qatar.

„Cel mai mare fiasco din istorie! Ne-am făcut de râs în Qatar! Unde a fost energia, agresivitatea și fotbalul pe care îl știam? E pur și simplu de neînțeles cum a fost Danemarca atât de slabă și nu a putut să se califice dintr-o grupă extrem de accesibilă, dacă scoatem Franța din calcule. De aceea este cea mai mare rușine din istorie!”, a notat Tipsbladet.

Franța și Australia au acumulat câte șase puncte și s-au calificat în optimile competiției, în timp de Tunisia a adunat 4 puncte, iar Danemarca doar 1.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari