Greşeala uriaşă a lui Ion Ţiriac! Chiar magnatul a recunoscut. Reclama de care nu a mai scăpat niciodată

Ion Ţiriac regretă apariția pe care a avut-o într-o reclamă la bere. Fostul tenismen recunoaște că a devenit mult mai cunoscut după această apariție și nu a mai scăpat niciodată de ea.

Ion Țiriac a fost plătit cu bani frumoși pentru a apărea într-o reclamă de 30 de secunde. 25 de mii de euro, dar regretă cu tărie decizia pe care a luat-o.

Greşeala uriaşă a lui Ion Ţiriac!

Fostul jucător de tenis a recunoscut faptul că, după reclama din 1988, tot mai multă lume a început să îl recunoscă, deși avea o carieră destul de mare în tenis, iar acest lucru îl face să regrete.

„A fost una dintre cele mai mari greşeli, m-am aranjat pe viaţă. Mi-au zis că-mi dau 5.000 de dolari, eu am cerut 25.000 şi ne-am înţeles. La un an după apariţia în reclamă, în momentul în care am intrat la Calgary să văd finala de patinaj la Jocurile Olimpice de Iarnă din 1988, 20.000 de oameni mă aplaudau şi strigau la mine «Ţiriaaaac».

Eu am jucat trei finale de Cupa Davis, am fost cineva, iar aștia mă recunoșteau pentru o reclamă”, a declarat Ion Țiriac, potrivit ziare.com.

În spot-ul de 30 de secunde pentru berea Miller Lite, a mai apărut și legendarul jucător de baseball Bob Uecker.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed