Ion Ţiriac s-a enervat cumplit! Decizie şoc a magnatului. A oprit investiţiile de milioane de euro

Ion Ţiriac s-a enervat cumplit! Decizie şoc a magnatului. A oprit investiţiile de milioane de euro pe care voia să le facă în România. Este vorba despre terenul de tenis din Bucureşti, dar şi despre patinoarul din Braşov.

Ion Ţiriac şi-a ieşit din minţi şi ia o decizie radicală. Este revoltat de legislaţia din ţara noastră şi spune că nu mai are răbdare.

Ion Ţiriac s-a enervat cumplit!

Ion Ţiriac a făcut totul public. Înaintea turneului de tenis ATP 250 Ţiriac Open, al doilea cel mai bogat român a vorbit despre problemele pe care le are. Anul trecut avea pregătite 30 de milioane de euro pentru construcţia unei arene de tenis în Capitală. Este fericit că a reuşit să aducă un nou turneu ATP în România, după o pauză de 8 ani. Arena nu se va mai face.

“Am adus turneul înapoi. Sunt foarte mândru să spun că Djokovic s-a antrenat în România. Nu mi-a uitat numele. Trei sferturi din succes este aici, pentru că aici s-a antrenat. Doamnelor și domnilor este înapoi. Îi mulțumesc lui Marica și Năstase, lui Cosmin Hodor că a făcut ce a făcut. Îi mulțumesc fiului meu că mi-a dat banii să fac asta.

Probabil și anul viitor vom sta aici. Treaba cu stadionul de 13.000 de locuri este terminată din cauza legislației, cum e terminată și treaba la Brașov. Am obosit și eu să ma rog de toată lumea. Hai să facem ce putem să facem cu turneul ăsta. E cel mai bun pe care l-am avut. E sold out complet la un turneu de 250.

Il păstrăm pe asta și vedem ce se poate face. Ce să vă mai zic? Nu am prea multe, dar având în vedere că 8 ani nu am reușit să jucăm… Suntem o țară grozavă, dar uneori suntem prea mulți români în România”, a declarat Ion Țiriac la o conferinţă de presă.

Averea lui Ion Ţiriac este estimată de forbes.com la 2,1 miliarde de dolari. Anunţul a fost făcut în urmă cu  câteva zile.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed