Greşeala uriaşă a lui Gigi Becali! Critici fără precedent la adresa şefului de la FCSB: ‘Un club mare nu face așa’

Greşeala uriaşă a lui Gigi Becali! Sunt critici fără precedent la adresa şefului de la FCSB, dar nici managerul general al vicecampioanei, Mihai Stoica nu a scăpat de criticile unui fost preşedinte de club.

Gigi Becali este criticat de către Dinu Gheorghe, fost preşedinte la Rapid, Dinamo sau FC Braşov pentru strategia de transferuri.

Greşeala uriaşă a lui Gigi Becali!

Dinu Gheorghe spune că FCSB greşeşte enorm şi nu va putea să ajungă niciodată la obiectivele uriaşe pe care şi le propune. Dinu Gheorghe spune că nu înțelege strategia celor de la FCSB, care aduc jucători pe ultima sută de metri a campaniei de transferuri.

Dinu Gheorghe crede că FCSB ar fi trebuit să facă transferurile din timp și să nu ajungă în situația de a-l lua pe Bogdan Rusu, un jucător care nu este obişnuit deloc cu obiectivele mari.

„La FCSB se fac greșeli de management, iar aici principalul vinovat este domnul Becali! Poate că și MM e de vină, că nu insistă. Spunea bine domnul Dragomir. Ei își propun mereu campionatul și să meargă în Europa în grupe. Nu vă suparați domnilor! Voi stați toată primăvara și vara și nu adunați jucători și acum trebuie să plătești sume astronomice, cu trei zile înainte de joc.

Nu se poate! Un club mare nu face așa! FCSB n-are niciun fel de probleme financiare și ei trebuie să-și pregătească lotul din aprilie, iar în mai să fie făcut. N-am nimic cu Rusu, îi va ajuta, dar el s-a luptat la retrogradare, sau a promovat în Liga 1. Aduc un jucător nou și îl bag după trei zile, să cadă tot greul pe el. Aici e greșeala lor. De aia nici n-au performanțe”, a spus Dinu Gheorghe, conform prosport.ro.

FCSB – Viking se joacă joi seara, de la ora 21.30, pe Arena Naţională. Este turul play-off-ului din Conference League care îi poate duce pe vicecampioni în grupele acestei competiţii.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari