Greşeala uriaşă a lui Edi Iordănescu! Un fost selecţioner a dat verdictul. De ce a comis-o naţionala cu Belarus

Greşeala uriaşă a lui Edi Iordănescu! Un fost selecţioner a dat verdictul. S-a aflat de ce a comis-o naţionala cu Belarus. Tricolorii au făcut doar 0-0, la Budapesta, cu una dintre echipele slabe ale grupei de calificare la EURO 2024.

Edi Iordănescu este avertizat. S-a aflat ce greşeală a comis selecţionerul în meciul contra celor din Belarus.

Greşeala uriaşă a lui Edi Iordănescu!

Nicolae Dică, fost antrenor secund al naționalei, a comentat egalul României cu Belarus, 0-0. Tehnicianul a explicat de ce jocul României a avut de suferit în partida jucată la Budapesta. Susține că naționalei îi lipsește un jucător tehnic și un atacant de careu.

„Cu toții ne dorim mai mult. Vrem o echipă care să joace ofensiv, să dea goluri. Dar trebuie să ai jucători. Am întâlnit o echipă care s-a apărat în 30 de metri.

Nu avem jucători care să dribleze, care să elimine oameni din joc, unul sau doi. Sau măcar un om să scoată din joc și să dribleze în aglomerație. În campionat, doar Coman și Tavi Popescu mai driblează. Și Mitriță, dacă are spațiu. Dar alții nu sunt. Îți trebuie unul cum era Sânmărtean.

Și nu avem jucători de careu, nu avem marcatori. Cu Belarus trebuie să scoate mingea în margine și să centrăm. Dar dacă făceam asta nu avea cine să dea.

Alibec nu e genul de atacant care să fie bun la duelurile aeriene, iar Stanciu și Marin, din linia a doua, nu vin în careu. Ar putea și Drăguș și Man, dar nici ei nu erau mereu în careu. Noi asta trebuia să facem.

Când a intrat Moruțan, care driblează, am mai pus probleme, am mai adus mingi în careu. Și da, prea târziu am schimbat din 4-3-3 în 4-3-2-1, cu Mihăilă băgat în minutul 84 și cu Ianis trimis în spatele atacantului. Chiar mă gândeam de ce Mihăilă nu a intrat mai devreme. Am văzut comunicatul FRF acum (n.r- Federația spune că Mihăilă acuza probleme la genunchi)… Dar de ce nu a intrat Coman?”, a spus Nicolae Dică, în direct la Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed