Edi Iordănescu şochează pe toată lumea! Ce a putut spune înaintea duelului cu amatorii din Andorra. Nimeni nu se aştepta la asta

Edi Iordănescu şochează pe toată lumea! S-a aflat ce a putut spune înaintea duelului cu amatorii din Andorra. Nimeni nu se aştepta la asta. Selecţionerul îi laudă pe bucătarii din coada grupei de EURO 2024.

Edi Iordănescu nu s-a mai abţinut. Selecţionerul e foarte supărat pentru criticile primite după ruşinea cu Belarus.

Edi Iordănescu şochează pe toată lumea!

Edi Iordănescu susţine că nu se teme de Andorra, dar laudă naţionala liliputană. Mai mult, este extrem de supărat pentru criticile de care a avut parte naţionala după ruşinea cu Belarus. „Nu ne e frică de Andorra. Respectăm toți adversarii, dar nu ne-a fost frică de nimeni. Andorra a avut 0-0 cu Elveția la pauză, a blocat Kosovo. Suntem în gardă, dar nu avem decât o cale: să câștigăm”, a spus selecţionerul, care face şi calcule în privinţa calificării la EURO 2024.

„Cu 4 puncte suntem calificați, cu 6 puncte suntem 99,9% calificați”, a spus Iordănescu.

Le-a făcut o promisiune copiilor care vor fi prezenţi la meciul de pe Arena Naţională, dar i-a şi pus la zid pe cei care au criticat naţionala. Susţine că România e neînvinsă în grupă, fără să pună accent deloc pe valoarea îndoielnică a adversarilor. „Le fac o promisiune copiilor care vor fi în tribune. Vom da tot ce putem. Sperăm să plece acasă cât mai fericiți.

Fiecare dreptul la o opinie, eu am dreptul la o analiză. Eu analizez macro și profund. În contract scrie că trebuie să duc echipa la EURO. După meci am fost frustrat că nu am luat cele trei puncte, dar bucuros că echipa a răspuns bine. Am văzut jucători triști la final, ceea ce înseamnă că își doresc. Dacă aveam puțină șansă, luam cele trei puncte și atmosfera era alta.

Domnilor, suntem neînvinși, avem cea mai bună apărare. Încrederea mea e la cote maxime. Am câștigat spirit, unitate, jucătorii se pun în slujba echipei. E supărare, e frustrare, dar încrederea e la cote maxime. Echipa poate merge la un nivel mai sus. Am câștigat mult față de Liga Națiunilor, am schimbat un nivel. Am încredere că dacă mergem la EURO putem trece la următorul nivel. Asta înseamnă muncă și consecvență”, a mai spus selecţionerul, înaintea duelului cu amatorii din Andorra.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed