Presiune uriaşă pe Edi Iordănescu! Răzvan Lucescu a dat ordin. Ce trebuie să se întâmple la EURO 2024

Răzvan Lucescu și-a îndreptat atenția spre prima reprezentativă a României, la scurt timp după ce Edi Iordănescu a făcut publică lista cu numele jucătorilor convocați în vederea disputării celor două amicale ale lunii iunie, premergătoare turneului final din Germania. EURO 2024 se va desfășura în perioada 14 iunie – 14 iulie.

Cel care a devenit campion cu PAOK în Grecia este încrezător în faptul că echipa națională a României va reuși să iasă din grupe. Răzvan Lucescu a tras concluziile finale.

Răzvan Lucescu a dat ordin!

Belgia, cea mai bine cotată echipă din grupa României, ar putea întâmpina probleme în Germania.

„Cred că este o atmosferă bună, s-a creat un grup unit. Am avut senzația până acum că în jurul echipei s-a creat o atmosferă foarte frumoasă, de motivație, de unitate. Este nevoie de așa ceva pentru a face performanță la turneul final.

Asta s-a întâmplat și cu Italia când a câștigat Campionatul European. Nu era cea mai bună echipă, dar toată lumea o susținea. Nu au intrat cu o presiune deosebită, au intrat mai uniți, mai puternici.

Tot timpul când este această atmosferă, echipa este împinsă în sus. S-ar puntea ca echipe ca Belgia să nu fie în cea mai bună situație, să aibă accidentări, probleme în cadrul echipei, așa cum s-a întâmplat și cu Elveția în grupa de calificare.

Așa se poate ajunge ca o echipă mai mică, cum este România, să reușească să învingă o echipă mare. Se califică din grupe primele două, plus cele mai bune echipe de pe locul al treilea. Eu cred că ne calificăm!”, a declarat Răzvan Lucescu, conform gsp.ro.

România se va duela cu Bulgaria și Liechtenstein, partidele fiind programate pe data de 4 iunie, respectiv 7 iunie, pe Stadionul Steaua.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed