Dezvăluiri incredibile despre Gigi Becali! Cum a fost umilit de Mirel Rădoi? Bănel Nicoliţă a dat cărţile pe faţă

Sunt dezvăluiri incredibile despre Gigi Becali! S-a aflat cum a fost umilit latifundiarul din Pipera de către Mirel Rădoi. Bănel Nicoliţă nu s-a mai abţinut şi a dat cărţile pe faţă. Sunt amănunte uluitoare din vestiarul celor de la FCSB.

Gigi Becali a fost contrat fără menajamente de Mirel Rădoi. Asta susţine fostul jucător al vicecampioanei, Bănel Nicoliţă.

Dezvăluiri incredibile despre Gigi Becali!

Mai mult, Bănel Nicoliță spune că Rădoi va tranşa în favoarea sa şi disputa din vestiarul celor de la CSU Craiova. ”Rădoi are o personalitate foarte puternică din toate punctele de vedere. El nu acceptă lucruri mici. Dacă nu îi convine ceva, în secunda 1 a luat atitudine și nu se gândește la nimic. Niciodată nu o să-l vedeți pe Mirel să accepte un jucător propus de patron. Niciodată.

Îl cunosc, am jucat alături de el, am trăit momente frumoase și știu cam ce poate el și personalitatea lui puternică. Cred că astăzi va fi o ședință, o să-i cheme pe jucători să discute cu ei”, a declarat Nicoliță, conform fanatik.ro.

Nicoliţă spune că Mirel Rădoi l-a sunat direct din vestiar pe patronul Gigi Becali. ”Și la noi, la Steaua (n.r. – FCSB), se întâmpla lucrul ăsta să fie 2-3 jucători dați afară. Nu știu dacă pe timpul ăla făcea Gigi (n.r. – Becali) echipa. Mirel s-a luat cu Gigi la telefon, de față cu noi. Când a ieșit Gigi și a spus «bă, vreau să joace x», Mirel a pus mâna pe telefon și i-a spus «băi Gigi, te rog, nu-i ok».

Totul se întâmpla în vestiar, de față cu mine, Petre Marin, Ghionea și Dică. I-a zis că nu e ok, că echipa trebuie să o facă antrenorul. Era vorba de un jucător care chiar era accidentat atunci. Despre Vali Badea e vorba. Mirel i-a spus «te rog, nu te băga nașule». Și Badea nu a jucat în meciul ăla.

Niciodată nu a avut o problemă să-l sune pe Gigi să-i spună ce crede. Îl suna instant dacă avea o problemă. Punea punctul pe «i». Îi spunea «nașule, nu e ok să propui să joace Badea», mai ales că era și accidentat. Antrenor cred că era Olăroiu sau Marius Lăcătuș, nu mai știu.

Nu i-a fost frică niciodată de Gigi și nu-l văd să-i fie frică vreodată de vreun patron. Am jucat 7 ani alături de el la FCSB, am învățat multe lucruri de la el și îl știu foarte bine. Ați văzut că a și spus «vreau să mor pe mâna», pe românește”, a dezvăluit Nicoliță, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed