Gigi Becali şochează pe toată lumea! Mesaj incredibil pentru cei de la Dinamo. Nimeni nu se aştepta la asta

Gigi Becali şochează pe toată lumea! A venit cu un mesaj incredibil pentru cei de la Dinamo.

Patronul de la FCSB a spus că promovarea celor de la Dinamo în Superliga este un motiv de bucurie pentru el.

Gigi Becali şochează pe toată lumea

Asta pentru că, din sezonul următor, FCSB-ul ar ajunge să vândă și mai multe bilete, dar și pentru că Arnold Garita (27 de ani), jucător de la FC Argeș, ar fi mai ușor de transferat după retrogradarea echipei lui.

„Noi am ținut cu Dinamo, am vrut să promoveze ei. De ce? Păi, e un milion de euro pe care îl iau în plus din bilete sezonul viitor. Și am mai avut un interes. Decât să dai 200.000 de euro pe Garita, nu mai bine îl iei liber?”, a spus patronul de la FCSB.

Dinamo a învins-o pe FC Argeș, scor 6-1, în prima manșă a barajului menținere/promovare în Superliga. Astfel, returul care se va juca sâmbătă la Mioveni, de la ora 21:00, rămâne doar o formalitate pentru „câinii roșii”.

Arnold Garita a mai fost dorit de cei de la FCSB în trecut. Atacantul de 27 de ani evoluează din vara anului trecut la FC Argeș, el reușind să înscrie 12 goluri și să dea o pasă decisivă în cele 36 de meciuri ale formației piteștene.

Gigi Becali: „Eu nu mai fac contracte decât pe un an”

Pe lângă asta, Gigi Becali a dat detalii despre campania de mercato pe care o demarează în această vară.

„Negociem cu mai mulți jucători. N-au intrat zilele în sac. Avem mult timp, n-are rost să ne hazardăm. Eu nu mai fac contracte decât pe un an. Nu-mi place de tine după un an? Pleci, la fel ca Omrani. Ești bun? Rămâi.

Noi nu suntem ca Farul, că nu-l avem pe Hagi. Cine poate să facă precum Hagi? Hagi îi face din «nefotbaliști» fotbaliști. O să aducem doi fundași centrali, poate doi mijlocași și încă un atacant. 5 fotbaliști aducem, așa cred.

Acum trebuie să luăm fotbaliști cu experiență. Dacă nu iei jucători cu experiență, pierzi 2-3 de la 2-0. Mai mult de afară sunt fotbaliștii care mă interesează”, a mai spus Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed