Gigi Becali şochează pe toată lumea! Ce a spus după victoria cu Ucraina. Nu l-a uitat pe Edi Iordănescu

Gigi Becali este cunoscut pentru reacțiile sale cu care şochează pe toată lumea! Ce a spus patronul celor de la FCSB după victoria României cu Ucraina. Nu l-a uitat pe selecționerul Edi Iordănescu.

Gigi Becali a urmărit partida dintre România și Ucraina (3-0) și a fost bucuros că Florinel Coman a fost titular. Latifundiarul din Pipera l-a felicitat pe Edi Iordănescu pentru rezultatul obținut și are pretenții mai mari în următoarele meciuri.

Gigi Becali șochează pe toată lumea!

Patronul roș-albaștrilor a avut o reacţie savuroasă după ce România a învins Ucraina la EURO 2024. Acesta le-a transmis tricolorilor caa vrea să se califice de pe primul loc din Grupa E, în care mai sunt naționala Slovaciei și a Belgiei.
Cea mai mare bucurie i-a adus-o titularizarea lui Florinel Coman, în meciul de debut de la EURO 2024.

„M-am uitat la meci că a jucat titular Florinel al meu. Dar știți ceva? Au scăpat ieftin ucrainienii. Am mai avut acolo în față și alte vreo două ocazii, nu? Vreau să batem și Belgia.

Aţi văzut ca am bătut Ucraina cu jucători de la Chelsea, Real sau de pe unde mai joacă ăia ai lor? De ce să nu batem și Belgia. Vreau primul loc. Bravo lui Edi, tată. Bravo România”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Becali tocmai a făcut dezvăluirea momentului. Acesta a anunțat că l-a vândut pe Florinel Coman. „Mbappe” va juca la Al Duhail, echipă care tocmai i-a plătit clauza de reziliere de 5 milioane de euro.

România – Ucraina 3-0

Naţionala României a uimit pe toată lumea cu victoria categorică obținută în fața Ucrainei, 3-0, la Munchen. Acest meci a venit ca un cadou pentru Edi Iordănescu care cu o zi în urmă a împlinit 46 de ani. Tricolorii au fost susţinuţi din tribune de zeci de mii de suporteri.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed