S-a decis soarta vedetei lui Elias Charalambous! Jucătorul rămâne la FCSB. Ultimatumul lui Gigi Becali, decisiv

Jucătorul lui Elias Charalambous a decis să nu mai plece de la FCSB. Ultimatumul dat latifundiarul din Pipera l-a convins pe rezerva lui Ștefan Târnovanu să rămână în tricoul roș-așbaștrilor.

Andrei Vlad este rezervă la FCSB. În acest sezon, recent încheiat, nu a prins multe minute, iar acest lucru l-a făcut pe Gigi Becali să îi dea șansa să evolueze la o altă echipă.

Andrei Vlad rămâne la FCSB

Se pare că și Andrei Vad vrea să plece, doar că nu acum. Portarul vrea să își găsească mai întâi o echipă, după care va da jos tricoul roș-albaștrilor.

Însă Gigi Becali nu concepe așa ceva. Latifundiarul a spus clar, ori pleacă acum, ori nu mai pleacă deloc.

„Dacă vrea să plece, să plece. I-am dat hârtie în alb să o semneze. I-am zis că dacă vrea să plece, să plece acum pentru că îi dau drumul liber, fără niciun ban. Dacă nu pleacă acum nu îl mai las să plece. I-am spus lui Mihai să îi dea să semneze.

Domne, stai să găsesc. Păi, vrei să pleci sau nu vrei să pleci? Da, dar să îmi găsesc. Eu stau la cheremul tău, semnează hârtia că te las liber fără bani și după îți găsești. Să pot să îmi iau portar, după dacă ne apropiem la revedere, nu te mai las.

Dacă pleacă îmi iau portar, dar el vrea să plece, dar nu pleacă. Vreau să plec, dar dacă îmi găsesc. Sunt la cheremul tău?”, a spus, potrivit fanatik.ro, Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed