S-a decis soarta lui Florinel Coman! Gigi Becali a făcut anunţul după victoria cu Ucraina: ‘I-au achitat ăia clauza’

S-a decis soarta lui Florinel Coman! Gigi Becali a făcut anunţul după victoria cu Ucraina. Latifundiarul din Pipera detonează bomba după România-Ucraina 3-0. Starul celor de la FCSB pleacă din Superliga.

Florinel Coman pleacă de la FCSB după EURO 2024. Gigi Becali a dezvăluit că arabii i-au plătit clauza de reziliere de 5 milioane de euro.

S-a decis soarta lui Florinel Coman!

Gigi Becali l-a vândut pe Florinel Coman după România – Ucraina 3-0. Becali a anunţat că Florinel Coman a fost vândut şi că a fost achitată clauza de 5 milioane de euro. Astfel, meciul cu Ucraina este ultimul pentru Florinel Coman ca jucător al celor de la FCSB. Arabii de la Al Duhail au achitat clauza de reziliere, conform prosport.ro.

„Tată, azi cred că a fost ultimul meci al lui Florinel la națională ca jucător al FCSB-ului. I-au achitat ăia clauza. Cred că au și intrat banii. Dacă nu azi, mâine sigur. Nu mai am cum să cer mai mult, că arabii i-au achitat clauza. Oricum cota lui crește acum, dar aia este. I-a fost achitata clauza și rămân fără Coman.

M-am uitat la meci că a jucat titular Florinel al meu. Dar știți ceva? Au scăpat ieftin ucrainienii. Am mai avut acolo în față și alte vreo doua ocazii, nu? Vreau să batem și Belgia. Ati văzut că am bătut Ucraina cu jucători de la Chelsea, Real sau de pe unde mai joacă aia ai lor? De ce să nu batem și Belgia. Vreau primul loc. Bravo lui Edi, tată! Bravo, România!”, a spus Gigi Becali, conform sursei citate.

Florinel Coman a fost unul dintre cei mai buni jucători ai tricolorilor în meciul cu Ucraina. România a început perfect competiţia, cu o victorie cu 3-0.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed