Gigi Becali şochează din nou! Dezvăluirile care vor declanşa un scandal uriaş. Ce a putut să spună latifundiarul din Pipera

Gigi Becali şochează din nou! Dezvăluirile care vor declanşa un scandal uriaş. S-a aflat ce a putut să spună latifundiarul din Pipera. Nimeni nu se aştepta la asemenea dezvăluiri din partea şefului de la FCSB.

Gigi Becali face dezvăluiri incendiare despre escapadele sale cu femei în cluburi de noapte, în perioada tinereții.

Gigi Becali şochează din nou!

Totul a plecat de la escapada generalului SRI Florian Coldea. Fostul adjunct din SRI a fost surprins la UNTOLD Dubai în compania unor personaje din showbiz-ul românesc. După ce Coldea a fost surprins într-o zonă selectă la evenimentul de fițe din Emiratele Arabe Unite, fiind invitat în separeu de către Ovidiu Toma, ginerele lui Ioan Niculae, Gigi Becali a reacționat rapid.

Patronul de la FCSB nu-și explică cum va mai putea Coldea să revină în țară. Asta după o astfel de escapadă cu „regina de la droguri”, așa cum s-a exprimat Becali. Cu acest prilej, Becali a recunoscut că și el a făcut diferite fapte cu care nu se mândrește în tinerețe.

„Acum intreb si eu. Eu n-am fost nici eu usa de biserica, am umblat si eu pe colo, pe colo. Dar acum are si el o varsta, chiar la 53 de ani, ce sa cauti in club de noapte la Dubai? Te duci cu familia, la plaja, dar ce sa cauti in club de noapte, cu regina de la droguri?

Pai ala mai poate sa fie om? Pai daca imi spui mie ca imi dai un milion si imi zici sa ma duc acolo si daca nu ma bati, zic sa-mi dai bataie. Am intrat si eu, dar la 30 de ani, nu la 50. Acolo nu sunt oameni de 50 de ani, decat 2-3 nebuni. Dar dupa toate astea, l-a maniat pe Dumnezeu, acum daca vine in Romania, se uita lumea urat dupa el.

Dupa mine, mereu vor copiii sa faca poze cu mine, ma iubeste lumea. Pe el, daca a facut toate mizeriile alea… Basescu nu le-a facut el toate. E vinovat, ca era presedinte. Pai tu cand esti presedinte si vezi ca ii fura masina lui Becali si vin mascatii sa-l ia pe Becali, cu care ai stat la masa, tu nu stapanesti? Ba, ce se intampla, ma, in tara mea?”, a declarat Gigi Becali, în direct la România TV.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed