Cristiano Bergodi s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa lui Gigi Becali. Ce i-a reproşat şefului de la FCSB

Cristiano Bergodi s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa lui Gigi Becali. S-a aflat ce i-a reproşat şefului de la FCSB înaintea meciului din etapa cu numărul 27 din deplasare. Italianul a spus clar.

Rapid va juca în deplasare, sâmbătă seara de la ora 20:00, împotriva celor de la Poli Iași. Meciul se va juca pe stadionul Emil Alexandrescu.

Cristiano Bergodi s-a dezlănţuit!

La conferința premergătoare meciului cu Poli Iași, Cristiano Bergodi a vorbit despre acuzațiile aduse de Gigi Becali la adresa Rapidului.

Tehnicianul italian a afirmat că nu s-a pus niciodată problema de a aranja meciul dintre FC Hermannstadt și Rapid, și mereu s-a jucat corect. Mai mult de atâ, Bbergodi a declarat faptul că nu este interesat deloc de ceea ce declară Gigi Becali în mediul online.

“Sunt lucruri pe care le spune domnul Becali. Hermannstadt a jucat cum a trebuit să joace, cum a fost în acel moment forma lor.

Nu mă gândesc la omenii. Sunt lucruri care se spun în România. Eu, când am venit aici, în România, m-au întrebat jurnaliștii imediat ce înseamnă blat. Cu experiența mi-am dat seama.

Domnul Becali poate să spună orice. Nu vedeți? Nu mă interesează, deloc. Mă enervează chestia asta.

Întotdeauna a fost așa. Domnul Becali vorbește în fiecare an. Exact aceleași declarații în fiecare an când începe play-off-ul. Eu sunt la Rapid și nu mă interesează dacă există omenie sau blaturi”, a spus Bergodi, la conferința de presă.

FCSB este liderul clasamentui în Superliga, cu un cumul de 55 de puncte, în timp ce Rapidul ocupă locul 2, cu 48 de puncte.

Locul 3 este ocupat de CFR Cluj, cu un cumul de 45 de puncte. FC Hermanstadt este pe poziția a şaptea, cu un cumul de 34 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed