Dan Şucu s-a dezlănţuit! Acuzaţii dure la adresa lui Gigi Becali. Este scandal uriaş în Superliga

Dan Şucu s-a dezlănţuit! Acuzaţii dure la adresa lui Gigi Becali. Este scandal uriaş în Superliga. Comunicatul de presă care îl va enerva pe latifundiarul din Pipera. Patronul din Giulești nu s-a mai abținut.

După ce Gigi Becali i-a acuzat pe cei de la Hermannstadt că ar face „omenii” cu rapidiștii doar pentru a putea prinde play-off-ul, Dan Șucu a ripostat.

Dan Şucu s-a dezlănţuit! Acuzaţii dure la adresa lui Gigi Becali

Printr-un comunicat oficial postat pe pagina de Facebook a Rapidului, Dan Șucu răspunde la acuzațiile aduse de patronul FCSB-ului.

Omul de afaceri a declarat că tot ce spune Gigi nu este adevărat. Asigură că Rapidul nu va lua parte niciodată la vreo „omenie”, deoarece aceste lucruri sunt disprețuite de tot de înseamnă Rapid.

„Stimați Rapidiști, Nu stă în obișnuința noastră să răspundem tuturor zvonurilor răuvoitoare lansate de competitori prin intermediul mass-media, dar comentariul despre “omenie” nu poate fi ignorat. La Rapid ne dorim sa fim învingători, atât pe plan sportiv, cât și pe plan economic. Vrem, însă, să învingem respectând în totalitate regulamentele sportive și legile României.

Nu participăm și nici nu vom participa la înțelegeri de mimare a competiției, cum nu vom aborda niciodată arbitrii, antrenorii sau jucătorii echipelor adverse. De asemenea, ne vom plăti întotdeauna toate impozitele și taxele, pe care legea română le impune.

Nu vom fi parte în înțelegeri anticoncurențiale. Iar hoția, acum redefinită ca «omenie», este un lucru pe care-l disprețuim”, și-a început Șucu mesajul postat pe pagina de Facebook a Rapidului.

„îi vom elimina dintre noi și le vom face plângere penală”

„Mai facem o mențiune în plus. Aveți promisiunea noastră fermă, că în cazul în care vom identifica jucători, antrenori sau membri ai staff-ului care sunt participanți activi la pariuri sportive, încălcând astfel regulamentul de ordine interioară, îi vom elimina dintre noi și le vom face plângere penală.

Așa-zisă «omenie» este, după părerea mea, principalul inamic al fotbalului, iar noi toți avem obligația de a lupta activ împotriva ei. Nu sunt un visător. Nu plec de la premisa că oamenii care au participat, dovedit, la aceste hoții își vor schimba peste noapte caracterul. Si mai știu, ca și dumneavoastră, expresia simplă, că de obicei «hoțul strigă hoții»”, a mai transmis Șucu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed