Gigi Becali şi-a ieşit din minţi! Război total cu omul lui Răzvan Burleanu. Acuzaţii grave ale latifundiarului din Pipera

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi! Război total cu omul lui Răzvan Burleanu. Acuzaţii grave ale latifundiarului din Pipera. Acesta s-a enervat cumplit în direct, într-un dialog încins cu oficialul de la FRF.

Gigi Becali, scandal în direct cu omul lui Răzvan Burleanu. Latifundiarul din Pipera le aduce acuzaţii extrem de grave celor de la FRF.

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi!

Gigi Becali, schimb de replici dure cu Mihai Stoichiţă. Şeful liderului din Superliga s-a dezlănţuit în direct. Se consideră nedreptăţit de deciziile pe care le iau cei de la FRF, conform fanatik.ro.

Becali şi Mihai Stoichiţă au avut contre dure pe tema activităţii Comisiei de Integritate. Patronul celor de la FCSB s-a enervat pentru că este amendat pentru declaraţiile pe care le face, conform sursei citate.

Gigi Becali: Măi Stoichiţă, la mintea voastră, cu Federaţia asta a voastră, aveţi ceva la cap… Voi educaţi patronii, după ce v-am ales acolo, acum ne mai şi educaţi… Voi aveţi ceva la cap…

Mihai Stoichiţă: La cap nu prea avem nimic. Înţelegi?

Becali: Cum îi spui tu patronului…

Stoichiţă: Noi suntem normali la cap, să ştii…

Gigi Becali: Nu sunteţi normali, din moment ce noi vă alegem, vă punem acolo şi voi spuneţi că acum ne şi educaţi. Eu te pun acolo să administrezi şi tu vrei să mă educi pe mine, nebunule?

Stoichiţă: Nu te supăra, trebuie să respecţi şi tu nişte reguli.

Gigi Becali: Care reguli? Eu respect regulamentele UEFA şi FIFA. Sunt nişte reguli care nu există în Europa şi nicăieri în lume. Reguli prin care să facem o Comisie de Integritate să îi educe pe patroni…

Stoichiţă: Cum să nu fie? Peste tot sunt Comisii de Integritate…

Gigi Becali: Comisii de Integritate pentru integritatea jocului, nu să-l educ pe om. Aţi înnebunit? Să se joace corect, să nu se joace la pariuri, asta înseamnă integritate. Nu că, stai puţin, Becali, te educ. Tu nu mai ai voie să vorbeşti. Îmi închizi gura?

Stoichiţă: Nimeni nu ţi-a închis gura. Doar ai fost amendat, atâta tot. Nimic altceva…

Gigi Becali: Cine eşti tu, să mă amendezi pe mine? Ăla e un trepăduş (n.r. Radu Vişan, secretarul general al FRF), cum să mă amendeze pe mine? Eu sunt Gigi Becali…

Stoichiţă: Sunt reguli pentru toţi, să ştii.

Gigi Becali: Există regulamente pentru toţi şi apoi există părerea mea. Pot să spun ce vreau eu, părerea mea, vorbe. Dacă nu jignesc pe nimeni, de ce să nu îmi pot spune părerea? Voi nu aveţi niciun fel de democraţie în voi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed