Mihai Stoica s-a dezlănţuit! Cum l-a înfruntat pe Gigi Becali. Dezvăluiri incredibile din interior

Mihai Stoica s-a dezlănţuit! S-a aflat cum l-a înfruntat pe Gigi Becali. Dezvăluiri incredibile din interior. Totul s-a întâmplat în meciul contra celor de la FC Voluntari, când cei de la FCSB erau conduşi.

Mihai Stoica s-a decis să dea cărţile pe faţă. A spus prin ce a trecut în meciul contra celor de la Voluntari. Gigi Becali a vrut să facă o schimbare chiar din prima repriză.

Mihai Stoica s-a dezlănţuit!

Mihai Stoica s-a opus înlocuirii lui Luis Phelipe în prima repriză a meciului FC Voluntari – FCSB, scor 1-2, din runda cu numărul 28 din Superliga. Latifundiarul din Pipera a vrut să-l scoată din teren încă din minutul 25, dar Stoica nu a fost de acord.

„Gigi voia să facă o schimbare mult mai devreme și i-am zis că nu se poate așa ceva! Echipa asta joacă, are niște trasee, pentru că se lucrează. Nu face Gigi antrenamentele.

Elias lucrează toate antrenamentele tactice, nu Pintilii. Asta pentru cei pe care îi frământă aceste detalii, dacă e antrenor sau a venit doar pentru licență. E antrenor”, a spus Mihai Stoica, în direct la Orange Sport.

Şi Becali a vorbit despre situaţia jucătorului venit de la Poli Iaşi. „A rămas puțină răbdare cu Phelipe. Am avut mare încredere, dar a pierdut toate mingile. Nu mai driblează pe nimeni, pase doar la adversar. Nu merge așa. Anul ăsta nu ne punem baza în el, nu mai avem timp, că vin meciuri tari. Nu mai joc cu el din prima, joc cu Baba Alhassan titular. Iar de pe bancă îl bag pe Miculescu.

Cu Baba am controlat jocul, nu se precipită, nu îi e teamă, nu are niciun fel de frică. Am greșit echipa de start. Pe Luis Phelipe am vrut să îl scot în minutul 25. Dar am vorbit cu MM și a zis că la pauză. Nu se poate în halul ăsta”, a afirmat Becali, imediat după victoria cu FC Voluntari.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed