Gigi Becali se va enerva cumplit! Avertisment teribil pentru cei de la FCSB. Ce le-a transmis Mihai Rotaru

Gigi Becali se va enerva cumplit! Avertisment teribil pentru cei de la FCSB. S-a aflat ce le-a transmis Mihai Rotaru, patronul celor de la CSU Craiova. Totul a devenit public înaintea play-off-ului din Superliga.

Gigi Becali a spus că se pregăteşte să cumpere artificiile pentru a sărbători titlul. Acum, a venit replica din partea rivalilor.

Gigi Becali se va enerva cumplit!

Patronul celor de la CSU Craiova, Mihai Rotaru, spune că FCSB are un lot prea subțire pentru a putea face față în lupta la titlu. Mai mult, este convins că echipa lui Gigi Becali va pierde titlul şi în acest sezon.

Asta deşi FCSB se află pe primul loc în Superliga cu 61 de puncte, cu 10 mai multe față de locul doi, 5 după înjumătățire. „Cred că îi va fi foarte greu să ia titlul, nu au bancă, au zero, adică nu au de nivelul primului 11. Dacă iese Coman, cine intră? Dar Olaru sau Băluță? Au probleme cu underul, cu Pantea. Mai sunt 12 meciuri și asta o să își spună cuvântul. O să vedeți, dar e treaba lor”, a spus Mihai Rotaru, conform fanatik.ro.

Cei de la FCSB au 10 puncte avans faţă de Rapid în clasamentul din Superliga. Asta cu două etape înaintea finalului de sezon regulat. În această etapă, trupa lui Elias Charalambous are meci pe teren propriu, cu Petrolul. De partea cealaltă, Rapid are duel în deplasare, contra celor de la CSU Craiova. În ultima etapă a sezonului regulat este programat derby-ul Rapid-FCSB care se va juca mai mult ca sigur pe Arena Naţională.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed