Gigi Becali şi-a ieşit din minţi! Jucătorii pe care i-a distrus în direct: ‘La mine e dictatură’ + Nu l-a iertat nici pe Octavian Popescu

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi! Jucătorii pe care i-a distrus în direct. Latifundiarul din Pipera este mulţumit de prestaţia echipei sale cu Rapid, dar tot a atacat mai mulţi jucători. I-a făcut praf pe Ştefan Târnovanu, David Miculescu şi Adrian Şut.

Gigi Becali este supărat că Ştefan Târnovanu ar fi spus că vrea să plece în străinătate. L-a făcut praf în direct. Mai mult, spune că l-a deranjat şi când portarul s-a oxigenat la păr.

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi!

„Staţi să plece Florinel Coman, să zicem că pleacă. Târnovanu cu ce să plece, cu tramvaiul sau cu autobuzul. Poate se duce cu autobuzul. Radunovic poate pleca pentru că îi expiră contractul. Pe Panţîru îl ţin de 4 ani fără să joace, nu l-am aruncat. Poate îi dau eu o ofertă lui Târnovanu şi stă pe bancă şi intră Vlad. Unde l-aţi văzut atât de bun.

Târnovanu îşi făcuse părul alb şi i-am spus lui Meme că îl trec pe bancă. La mine e dictatură. La mine la echipă nu faci ce vrei. Nu mai vii vopsit. Dacă eşti Coman sau Neymar vii vopsit, dar tu nu ai ajuns încă vedetă. David Miculescu a fost schimbat că se ascunde de minge. Nu l-am schimbat că a ratat”, a tunat Gigi Becali, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Gigi Becali a avut un mesaj dur şi pentru Octavian Popescu. „Eu i-am ridicat cota lui Tavi, dar trebuie să mă ajute şi el. Degeaba îi fac eu dacă dă pasă la adversar”, a mai spus latifundiarul din Pipera, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed