Gigi Becali şi-a ieşit din minţi! Jucătorii pe care i-a distrus în direct după derby-ul cu Rapid: ‘Te ascunzi, nu îți place mingea’ + Mesaj dur pentru Adrian Şut

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi! Jucătorii pe care i-a distrus în direct după derby-ul cu Rapid. Latifundiarul din Pipera este mulţumit de jocul cu giuleştenii, dar a  atacatmai mulţi jucători.

Gigi Becali este nemulţumit de Adrian Şut şi David Miculescu. Pe primul l-a şi schimbat la pauză cu Alexandru Băluţă.

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi!

Gigi Becali, patronul de la FCSB, i-a criticat pe David Miculescu, schimbat la pauză, și pe Adrian Șut. „Echipa a jucat extraordinar, noi am controlat meciul, mai ales în repriza a doua. Important e că am mai luat un punct și în curând vom fi campioni. Toată echipa mi-a plăcut, Rapid nu a atins mingea în repriza a doua. Olaru a dat 17 pase la adversar, dar e luptător și nu îl scoți niciodată.

Eu am o mentalitate despre jucătorii care nu ating mingea. Eu nu sunt specialist, dar zic așa: când nu ai mingea, cred că te ascunzi, nu îți place mingea. Bun, se mai întâmplă să pierzi, ca Radaslavescu, dar venea mingea la el, are tupeu, nu se ascunde. Dacă mingea nu e la tine, ai o problemă cu mine.

L-am lăudat săptămâna trecută, dar acum trebuie să-l trec prin foc. Să știe, dacă nu vine mingea, se ascunde, nu e fotbalist. Să vină la primit, nu vine mingea la el, deci înseamnă că îi e frică”, a declarat Becali, în direct la Prima Sport.

Nu l-a iertat însă nici pe Adrian Şut, omul care a greşit la primul gol al giuleştenilor.  „E inadmisibil să faci așa greșeală în poziția aia! Îmi place mie prea mult de el, că altfel îl scoteam în minutul 25. Dar îl iubesc prea mult. Pe el nu pot să îl scot”, a declarat Becali despre Șut, care a greșit la golul lui Krasniqi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed