Dan Şucu face scandal! Atac devastator la adresa arbitrajului: ‘A fost un arbitraj de partea FCSB’ + Replică pe măsură a lui Gigi Becali

Dan Şucu face scandal! Atac devastator la adresa arbitrajului. Patronul celor de la Rapid s-a dezlănţuit după 2-2 pe Arena Naţională contra viitoarei campioane din Superliga. Consideră că echipa sa a fost dezavantajată de arbitraj.

Dan Șucu, acționarul majoritar al giuleștenilor, l-a distrus pe arbitrul Marcel Bîrsan. Rapidiștii au acuzat golul anulat lui Hasani, care ar fi făcut 3-1.

Dan Şucu face scandal!

Dan Şucu spune că Rrahmani era pe traiectoria balonului, dar nu și pe cea a lui Târnovanu, iar Marius Avram a declarat că golul trebuia validat. Șucu a făcut scandal la Prima Sport. „Este pentru prima oară când înțeleg ce înseamnă «Rapid, singuri împotriva tuturor».

Nu îmi arog merite de specialist, dar a fost un arbitraj de partea FCSB, cel mai prost pe care l-am văzut. Sunt extrem de dezamăgit. Pentru mine, Rapid a câștigat, în condițiile unui stadion ostil, în condițiile unui arbitraj ostil”, a tunat Şucu.

Șucu a vorbit și despre Hromada, care a suferit o fractură. Pe targă, în drumul spre ieșirea de pe gazon, suporterii de la FCSB au aruncat cu obiecte în el. „Sunt în drum spre spital cu Hromada, care are fractură. Din păcate, când era pe targă, suporterii aruncau cu obiecte spre el”, a mai spus Dan Șucu, şeful celor de la Rapid, conform sursei citate.

În replică, Gigi Becali i-a răspuns dur patronului de la Rapid. „Să se uite şi Şucu să vadă statistica. Ei nu au ajuns la poartă repriza a doua, ce arbitraj ostil. El spune că e om de afaceri. Să se uite să vadă statistica cu fazele de arbitraj. Toţi spunem că arbitrajul a fost bun. Vine Şucu şi spune că singuri împotriva tuturor.

Eu spun că a fost ofsaid clar. A sărut peste minge, l-a derutat pe Târnovanu. I-am spus, măi, Dane noi suntem idioţi şi tu deştept. Iei 3 jucători de la mine şi vrei să fii în faţa mea. Jucători pe care eu i-am dat afară. Am fost numai în terenul lor repriza a doua. Nu le-am dat nicio şansă”, a spus Becali, în direct la Digi Sport

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed