Gigi Becali şi-a ieşit din minţi! Ce spune despre plecarea lui Darius Olaru. Jucătorul nu mai are nicio şansă

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi când a venit vorba despre mijlocașul său! Ce spune despre plecarea lui Darius Olaru de la FCSB. Jucătorul nu mai are nicio şansă. Latifundiarul din Pipera nu vrea să renunţe la jucătorii de bază pentru a forţa calificarea în grupele Champions League.

Unii dintre jucătorii lui Gigi Becali, vor să plece din vară la alte echipe. După un parcurs foarte bun, Darius Olaru a fost luat în vizor de mai multe echipe din străinătate. Acesta nu are însă o ofertă concretă.

Gigi Becali și-a ieșit din minți!

Mijlocașul FCSB-ului, Darius Olaru a marcat 15 goluri și a dat 4 pase decisive în acest sezon pentru roș-albaștrii. Jocul bun pe care l-a arătat, a atras atenția altor echipe. Finanțatorul a fost întrebat despre varianta plecării lui Olaru de la echipă. Acesta a avut un răspuns la care nimeni nu se aștepta. Acesta a declarat că orice jucător poate pleca, dacă primește în schimb o sumă de bani egală cu valoarea.

”Pentru ce facem noi acum ipoteze… (n. red. Darius Olaru) Poate pleca. Unde poate pleca? La Braşov sau la Ploieşti! Acum să vorbim de toţi. De la mine se vinde orice, nu ştiţi cum e cu banul la mine? Vând tot!”, a declarat Gigi Becali.

Olaru motivat de criticile patronului său!

La flash-interviul după derby-ul cu Rapid, Darius Olaru a fost întrebat despre criticile pe care patronul său nu ezită să i le adreseze. Gigi Becali a spus că în meciul cu CSU Craiova, mijlocașul a fost foarte slab.

„Nu m-am gândit la criticile patronului, m-am focusat pe ce aveam eu de făcut. Mă bucur că au venit, mă ajută, îmi dau moral și mă fac să mă gândesc cât mai departe.

Asta a fost. Câteva greșeli, am marcat destul de repede, apoi au venit două goluri, ambele pe greșeli. Cred că meritam mai mult, pentru că am jucat bine în repriza a doua. Ne gândim să închidem campionatul cât mai repede se poate, următorul meci va fi la fel de important”, a declarat Olaru.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed