Gigi Becali face dezvăluirea momentului! Ofertă uriaşă pentru vedeta lui Elias Charalambous. Jucătorul vrea să plece de la FCSB

FCSB se află la un pas distanță de a obține titlul de campioană a României, matematic! Vicecampioana este obligată la victorie în următoarea etapă, cu Sepsi Sf. Gheorghe, duel programat miercuri, de la ora 21.45. Gigi Becali se gândește deja la competițiile europene, motiv pentru care a demarat negocierile pentru viitoarea fereastră de transferuri.

Prima țintă internă a lui Becali este Risto Radunovic, jucător care a primit, recent, o ofertă pentru prelungirea colaborării cu FCSB. Suma fixă a fost scrisă pe hârtie.

Gigi Becali face dezvăluirea momentului!

15.000 de euro lunar i-au fost propuși muntenegreanului. În prezent, Radunovic încasează 10.000 de euro din partea lui Gigi Becali. Contractul său va expira la iarnă.

„I-am propus prelungirea contractului lui Radunovic. Are 10.000, vrem să îi facem 15.000. În iarnă îi expiră!”, a declarat Gigi Becali, într-o discuție cu jurnaliștii, la vila lui din Pipera.

Gigi Becali a vrut, inițial, să-i propună un salariu de aproximativ 20.000 de euro jucătorului. Radunovic nu a acceptat prelungirea contractului, patronul refuzând să-i ofere jucătorului un bonus la semnătură, la cererea acestuia. Rămâne de văzut în ce direcție se vor îndrepta negocierile, în contextul în care, cel mai probabil, oficialii roș-albaștrilor vor încerca sub orice formă să-l facă pe stoper să continue sub comanda lui Elias Charalambous.

Risto Radunovic a ajuns la FCSB în urma transferului de la Astra, în anul 2021. Lider în vestiarul roș-albaștrilor, fundașul a evoluat în 33 de partide sezonul acesta, a marcat un gol și a oferit trei pase decisive.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed