Darius Olaru face anunţul serii! Ce a spus după egalul cu Rapid: ‘Închidem campionatul cât mai repede’ + Marele obiectiv al căpitanului celor de la FCSB

Darius Olaru face anunţul serii! Ce a spus după egalul cu Rapid. FCSB a ratat şansa de a termina cu complexul Rapid. În faţa a 45 de mii de fani, pe Arena Naţională, derby-ul s-a terminat la egalitate, 2-2.

Darius Olaru era supărat pentru golurile primite, dar şi pentru faptul că echipa sa nu a reuşit să  câştige pe Arena Naţională.

Darius Olaru face anunţul serii!

„Am primit gol pe două greşeli. Am alergat după egalare. Deşi meritam, nu am reuşit să marcăm golul 3. Eu spun că mingea era în teren. Ne gândim să închidem campionatul cât mai repede.Ne gândim să câştigăm cele 3 puncte la Sf. Gheorghe. Nu m-am gândit la criticile patronului. Golul mă ajută îmi dă moral şi să mă gândesc mai departe. Am reuşit să marcăm, gol primit pe o greşeală. Apoi, din fază fixă nu aveam voie să primim acel gol”, a spus Darius Olaru, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Darius Olaru abia aşteaptă ca FCSB să ia titlul din punct de vedere matematic în Superliga pentru a se concentra pe obiectivul verii, EURO 2024. „Din păcate, nu am reuşit să câştigăm să le facem fanilor pe plac. Meritau mai mult în această seară. Mă gândesc să tragem tare aici, să câştigăm şi apoi ne gândim la EURO 2024”, a mai spus Olaru, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed