Gigi Becali se va enerva cumplit! Atac devastator la adresa şefului de la FCSB. Va ieşi un scandal uriaş

Gigi Becali se va enerva cumplit! Atac devastator la adresa şefului de la FCSB, chiar înaintea partidei roș-albaștrilor contra celor de la FC Botoșani. Va ieşi un scandal uriaş după aceste acuzaţii.

Gigi Becali, provocat de către Valeriu Iftime! Ce a transmis șeful celor de la FC Botoșani înaintea partidei cu vicecampioana.

Gigi Becali se va enerva cumplit!

FCSB vs. FC Botoșani se joacă duminică seară, de la ora 20.00, pe Arena Națională! Valeriu Iftime este de părere că echipa sa se poate lupta cot la cot cu vicecampioana. Patronul moldovenilor s-a răzbunat pe latifundiarul din Pipera, în urma declarațiilor acestuia la adresa celor de la FC Botoșani.

„Să vedem duminică ce facem cu FCSB, o echipă bună. Dumnezeu pedepsește trufia (n.r – referitor la declarațiile lui Gigi Becali). Să vedem, poate închide taraba (n.r – râde).

Nu cred că e o echipă atât de valoroasă în campionatul nostru încât să spună că va câștiga 100% contra Botoșaniului. Botoșaniul are ambiție, are o trăire mai specială apropo de a ne salva.

Există o unitate în colectivul nostru, iar energia este bună, însă trebuie să închidem meciurile. Dacă meciurile se terminau în minutul 90, acum eram la două puncte de Iași și la două puncte de Voluntari!”, a spus Valeriu Iftime, pentru Prosport.

Declarațiile patronului FCSB

Becali a admis că ”dacă ar avea emoții într-un meci cu FC Botoșani, s-ar retrage din fotbal”.

„N-am nicio emoție (n.r. – înainte de meciul cu Botoșani). Cum să am emoție cu Botoșani acasă? Păi dacă am emoție cu Botoșani acasă, atunci mă las de fotbal. Păi, eu gândesc la anul pe vremea asta să ne uităm la tragerea la sorți de optimi și de pătrimi, auzi!”, spusese Gigi Becali, după remiza cu U Cluj.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed