Gigi Becali s-a dezlănţuit în direct! Cum a distrus-o pe fina sa. Atac incredibil la adresa Gabrielei Firea

Gigi Becali s-a dezlănţuit în direct! S-a aflat cum a distrus-o pe fina sa. Atac incredibil din partea latifundiarului din Pipera la adresa Gabrielei Firea. Au fost cuvinte extrem de dure care vor stârni un scandal uriaş.

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a făcut de mai multe ori afirmații care s-au dovedit a fi scandaloase.

Gigi Becali s-a dezlănţuit în direct!

Latifundiarul din Pipera a avut, recent, un discurs profund misogin, de data asta la adresa Gabrielei Firea, fina lui.

Cel care susține financiar echipa roș-albaștrilor a vorbit despre posibila candidatură a Gabrielei Firea la Primăria Capitalei și a spus ferm că postul de primar ar trebui să fie ocupat exclusiv de bărbați.

Gigi Becali: „Femeia e făcută să fie stăpânită, nu să stăpânească”

De altfel, milionarul din Pipera a avut un discurs critic referitor la rolul femeilor în societate, conform România TV.

„Din punctul meu de vedere, i-aș spune finei (n.r. – Gabriela Firea) să stea liniștită. Eu i-am zis că funcția de primar e de bărbat. Ziceți că sunt misogin, dar mai puternici sunt bărbații, sunt mai potriviți pentru funcții stresante.

Dar cum e ea e posibil să candideze independenta, eu o susțin până la final pentru orice funcție. La președinție nu o susțin, că nu susțin niciodată o femeie la președinție. Femeia e făcută să fie stăpânită, nu să stăpânească. Bărbatul e după firea și asemănarea lui Dumnezeu. Femeia, doar după asemănare.

Femeia, deci, având stăpân pe bărbat, ea nu e făcută să stăpânească. Așa e lumea acum, că dacă aduc femeile bani mai mulți, vor să stăpânească ele, dar daca e făcută din coasta mea, cum să mă stăpânească pe mine.

Pe mine nu mă interesează știința, doar ce zice Hristos, ce spun Sfinții Părinți, să avansez pe linie de credință, dar ce zice știința nici nu mă mai interesează.

Ea poate să fie administrator, dar nu stăpânitor. Președintele e stăpân, el comandă tot. Nu poți ca femeie să fii stăpân la servicii secrete, la CSAT. Păi cum să fiu eu ministru și ea să fie premier, să stea ea în capul mesei. Păi o iau de mână și o dau afară, pleacă, mă, d-aici, că ești făcută din coastă!

„Femeia e ca termita și se urcă în capul bărbatului”

Nu mă interesează pe mine politic. Eu spun acum așa că văd că ai acolo o femeie, care era pe la Loterie, de la partidul lui Băsescu, la pungași. Eu o știu pe dânsa și era femeie puternică și acum am zis să vorbesc despre bărbați, special am făcut-o.

Mai puțin președinte de partid sau președintele României, în rest o susțin mereu pe Firea. Doamna care e în studio îl stăpânește pe bărbatul ei, dar nu poate să stăpânească mai mulți bărbați.

Pe al ei îl stăpânește, dar nu ar trebui, că uite, câștigă mai mulți bani, nu știu, să nu se supere. Păi când femeia aduce mai mulți bani, îi zice bărbatului să tacă din gură. Și dacă câștigă mai mulți bani, e ca termita și se urcă în capul bărbatului. Păi e bine?”, a spus Becali, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed