Anunţul momentului despre favoritul lui Gigi Becali! Şi-a decis viitorul. Este foarte aproape de FCSB

Anunţul momentului despre favoritul lui Gigi Becali! Arnold Garita și-a decis viitorul. Jucătorul este foarte aproape de a semna cu FCSB.

Arnold Garita a plecat de la FC Argeș, astfel că atacantul a transmis un mesaj fostei sale echipe, retrogradată în Liga 2.

Anunţul momentului despre favoritul lui Gigi Becali

Atacantul, liber de contract, este ofertat acum de cei de la FCSB. Garita ajunsese la echipa piteștenilor în vara anului trecut, el reușind să marcheze 14 goluri și să dea două pase decisive în cele 40 de apariții în tricoul celor de la FC Argeș.

„Dragi suporteri ai lui FC Argeș, acest sezon a fost plin de emoții și o mare dezamăgire. Îmi pare cu adevărat rău că nu am reușit să menținem clubul în Liga 1. Am dat totul pe teren pentru club și pentru voi. Uneori am realizat lucruri mărețe, alteori am eșuat, dar să știți că am dat mereu 100% pentru club.

Mulțumesc pentru tot sprijinul și afecțiunea pe care mi le-ați acordat. Mulțumesc clubului pentru că m-a transferat și m-a ajutat să descopăr acest campionat incredibil, dar acum trebuie să părăsesc FC Argeș și să o iau într-o direcție nouă. Sper să-mi înțelegeți decizia. Nu vă voi uita niciodată, vă mulțumesc tuturor”, a fost mesajul scris de Garita pe contul său de Instagram.

Gigi Becali este dispus să-i ofere atacantului 100.000 de euro la semnătură, pe lângă un salariu de 20.000 de euro pe lună. Totuși, camerunezul ar vrea 200.000 de euro la semnarea contractului și 25.000 de euro drept salariu lunar, astfel că negocierile continuă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed