Florinel Coman nu are nicio şansă! Salariul oferit de Gigi Becali este doar o iluzie. De ce nu poate încasa 60.000 de euro lunar

S-a aflat de ce Florinel Coman nu poate încasa 60.000 de euro. Jucătorul nu are nici o șansă. Salariu oferit de Gigi Becali este doar o iluzie. Un fost mare fotbalist a dat toate detaliile.

Florinel Coman este golgheter în Superliga, iar Gigi Becali a declarat că îi va dubla salariul. Adică, acesta ar urma să încaseze 60 de mii de euro lunar. Toate acestea doar pentru a nu-l pierde.

Florinel Coman nu are nicio şansă!

Se pare că Valeriu Răchită nu crede în suma pe care a spus-o Gigi Becali. Fostul fotbalist a reacționat dur la declarațiile făcute de șeful roș-albaștrilor. Nu crede că acesta își va permite.

„A pus condiția să se califice în grupe Champions League, adică niciodată. Plecăm din turul 1 și ajungem în turul 3, unde dăm peste echipe din Franța și Spania. În play-off-ul din Champions League poți să dai peste Milan sau Tottenham, ai vreo șansă? Nu ai nicio șansă.

Este mai greu să te califici în grupele Champions League decât a fost pentru Steaua să câștige Cupa Campionilor. Gigi Becali îi va face 60.000 de euro pe lună lui Florinel Coman în altă viață”, a spus Valeriu Răchită, la fanatik.ro.

„Nu sunt jucători care să facă diferența”

Mai mult de atât, Răchită este de părere că FCSB-ul nu se va califica în grupele Conference League.

„Dacă Gigi vrea să facă o echipă pentru grupele Conference League trebuie să aducă doi, trei jucători de valoare din străinătate care să facă diferență. Din păcate nu sunt jucători care să facă diferența în afară de Florinel Coman, atunci când este în formă.

FCSB nu are încă un vârf de atac, de asta câștigă cu 1-0. Nu are un vârf de atac, să joci cu Tavi Popescu vârf de atac este o blasfemie la adresa fotbalului. Încearcă cu Florinel Coman, Băluță, dar nu sunt vârfuri de atac, care să FCSB în grupele europene”, a mai spus Răchită.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed