Gigi Becali s-a enervat cumplit! L-a distrus, din nou, pe jucător. Noi dezvăluiri după ce l-a scos din teren după doar 28 de minute

Gigi Becali face noi dezvăluiri despre Eduard Radaslavescu. L-a distrus, din nou, pe jucătorul pe care l-a scos de pe teren doar după 28 de minute. Latifundiarul din Pipera s-a enervat cumplit.

La meciul roș-albaștrilor cu Farul, din etapa a doua din play-off, scor 1-0, Eduard Radaslavescu a fost înlocuit de Octavian Popescu încă din minutul 28.

Gigi Becali s-a enervat cumplit!

Cu toate că a fost deranjat de comportamentul avut de Eduard Radaslavescu, Gigi Becali a declarat că încă mai are încredere în jucător că se poate impune, chiar dacă a recunoscut că la meciul cu Farul nu a mai avut răbdare, și l-a scos.

Totuși, patronul de la FCSB a declarat că se va folosi în continuare de serviciile mijlocașului.

„Dau 25 de milioane de euro, dar nu am voie să respect regulamentul. Trebuie să nu beneficiez de regulament, să nu se supere unu ca Radaslavescu. Dacă dădeam toată echipa afară, puteau să plângă toți pe gazon pentru că pe mine mă interesează cele trei puncte. Cele trei puncte îmi dau mie campionatul și Liga Campionilor, adică milioane de euro.

Unii nu pricep cum e să dai bani. Trebuie să faci și tu o diferență mică, tu dai bani la Fanatik pentru că 100% când vine luna iei cinci lei în plus, dar la fotbal bagi banii și nu îi mai iei. Să mă învețe pe mine cum să fac sau că l-am supărat pe Radaslavescu.

M-am rugat două săptămâni de Radaslavescu să se ducă să joace, dar el voia șansa. Îi dau șansa și încă mai cred în el. Dacă nu credeam îți spuneam de acum, dar încă mai cred în el. Nu a fost el cel mai rău, pentru că toată echipa în primele 15 minute a fost praf”, a spus Gigi Becali pentru sursa menționată în declarație.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed