Gigi Becali, scandal în miez de noapte! L-a distrus pe jucător după victoria cu Voluntari: ‘Nu o să mai joace, voiam să îl scot în minutul 25’ + I-a făcut echipa lui Elias Charalambous în direct

Gigi Becali nu s-a abținut și a făcut scandal după meciul câștigat, scor 2-1, cu FC Voluntari. Patronul de la FCSB a anunțat numele jucătorului pe care nu se va mai baza. Mai mult, a recunoscut că a vrut să-l schimbe în minutul 25.

FCSB este lider în Superliga cu 61 de puncte. Următoarea adversară este Petrolul Ploiești. Meciul se joacă, duminică, de la ora 20.30.

Gigi Becali, scandal în miez de noapte

Gigi Becali a luat o decizie clară după meciul cu FC Voluntari. Omul de afaceri a anunțat că Luis Phelipe nu va mai prinde echipa.

Latifundiarul din Pipera și-a făcut praf jucătorul despre care spune că a vrut să-l scoată de pe teren în minutul 25, apoi după o discuție cu Mihai Stoica s-a răzgândit.

Octavian Popescu și Lixandru nu au scăpat nici ei.

„A rămas puțină răbdare. Am avut mare încredere, dar a pierdut toate mingile. Nu mai driblează pe nimeni, pase doar la adversar. Nu merge așa. Anul ăsta nu ne punem baza în el, nu mai avem timp, că vin meciuri tari. Nu mai joc cu el din prima, joc cu Baba Alhassan titular. Iar de pe bancă îl bag pe Miculescu.

Cu Baba am controlat jocul, nu se precipită, nu îi e teamă, nu are niciun fel de frică. Am greșit echipa de start. Pe Luis Phelipe am vrut să îl scot în minutul 25. Dar am vorbit cu MM și a zis că la pauză. Nu se poate în halul ăsta

Am schimbat 3 jucători care n-au contat. Lixandru, Tavi Popescu și Luis Phelipe. Dacă ai trei jucători într-o echipă care nu contează te bate Voluntari. ”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport 1.

FCSB este lider în Superliga, cu 61 de puncte. Locul doi este ocupat de Rapid cu 51 de puncte, în timp ce pe poziția a treia este CFR Cluj, cu 49 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed