Elias Charalambous s-a dezlănţuit! Ce s-a întâmplat la pauza meciului cu Voluntari: ‘Lipsa de atitudine a fost o mare problemă’ + Dezvăluiri despre scandalul dintre Mihai Pintilii şi arbitru

Elias Charalambous și-a certat jucătorii pentru prestația din prima repriză a meciului cu Voluntari. Cipriotul a dezvăluit că a avut o discuție cu fotbaliștii în vestiar și lucrurile s-au schimbat. Antrenorul a vorbit și despre eliminarea lui Mihai Pintilii.

FCSB a câștigat, scor 2-1, meciul cu Voluntari și are 61 de puncte, cu 10 mai multe decât ocupanta locului 2, Rapid.

Elias Charalambous a spus ce s-a întâmplat la pauza meciului cu Voluntari

Antrenorul celor de la FCSB a recunoscut că prima repriză l-a nemulțumit. Discuția purtată însă la pauza cu elevii săi a schimbat lucrurile.

„Felicitări băieților. Am spus că va fi dificil. În prima repriza nu am făcut ceea ce trebuia. Nu am început bine și am primit gol. Am vorbit cu ei la pauza să schimbăm câte ceva. Ei au reacționat bine, au fost mai agresivi, atitudinea s-a schimbat.

În prima repriză a fost vorbă despre atitudine, lipsa de agresivitate. Apoi totul s-a schimbat, după ce am modificat unele lucruri. Avem nevoie de jucători care fac diferența. Acum trebuie să ne refacem urmează un meci greu. Vreau să le mulțumesc și suporterilor.

Toate schimbările au fost bune. Mulți dintre jucătorii care intră de pe bancă schimbă jocul.

(n.r. despre eliminarea lui Mihai Pintilii) A fost acolo o discuție. Nu știu clar. Pinti este o legendă în România, și vrea să fie respectat. Dar și arbitrul trebuie respectat.

Dedicăm aceasta victorie lui Pantea care a fost operat. 
 Cu Petrolul va fi foarte greu, ca toate meciurile. Am spus că e greu și azi, poate că mulți au ridicat o sprânceană. Trebuie să fim la nivel maxim”, a declarat Elias Charalambous, la finalul meciului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed