Gigi Becali s-a enervat cumplit! Replică dură în direct. Scandalul a fost uriaş

Gigi Becali s-a enervat cumplit după întrebarea primită! Acesta a avut o replică dură în direct. Scandalul a fost uriaş atunci când a venit vorba despre schimbarea antrenorului de la FCSB.

Gigi Becali a reacționat dur în momentul în care a fost întrebat despre viitorul lui Elias Charalambous la echipă. Patronul campioanei din Superliga nu vrea să aducă în discuție varianta plecării antrenorului care a adus titlul FCSB-ului.

Gigi Becali s-a enervat cumplit!

Becali a fost întrebat de Ion Crăciunescu dacă se gândește la schimbarea antrenorului principal. Elias Charalambous (43 de ani) este antrenorul principal de la FCSB, echipă la care a ajuns în primăvara anului trecut și cu care a reușit să câștige titlul.

”Vă gândiți să aduceți și alt antrenor?”, l-a întrebat Ion Crăciunescu pe Becali.
Moderatorul Radu Naum (56 de ani) a intervenit imediat: ”Haideți, că asta e întrebarea serii”.

În stilul caracteristic, Becali nu a stat prea mult pe gânduri și a venit cu o replică. Acesta a declarat că nu se pune problema schimbării cipriotului, cu care va continua și în sezonul următor.

”Dacă ne luăm la mișto… Păi, mă respecți, dar trebuie să respecți și oamenii. Omul ăla a ieșit cel mai bun antrenor al României, cu el merg.

Păi, eu sunt cel mai bun antrenor al României. Eu nu am habar, eu am doar intuiția stăpânului”, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro.

Cu Elias Charalambous, FCSB va juca în vară în turul 1 preliminar al UEFA Champions League. Asta după ce a luat titlul la pas în România.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed