Dezvăluirea care va stârni un scandal uriaş în Superliga! Jucătorul lui Dinamo dorit de FCSB. Gigi Becali a dat toate detaliile

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, se concentrează exclusiv pe următoarea perioadă de transferuri și se declară interesat de serviciile unui jucător al celor de la Dinamo! Gruparea din Ștefan cel Mare s-a salvat de la retrogradare, în urma barajului disputat cu Csikszereda.

Este vorba despre Denis Politic. Mijlocașul l-a surprins plăcut pe omul cu banii de la FCSB, însă există nenumărate aspecte care ar putea bloca mutarea acestuia în vestiarul noii campioane a României.

Jucătorul lui Dinamo dorit de FCSB!

Becali este de părere că Denis Politic ar trebui să rămână la Dinamo, pentru ca echipa să nu întâmpine dificultăți sezonul viitor. Mai mult de atât, șeful FCSB îi sfătuiește pe oficialii ”câinilor” să mai aducă încă cinci sau șase jucători cu valori asemănătoare celor ale mijlocașului.

„Îmi place Dennis Politic de la Dinamo. E un jucător bun. Să nu mai discutăm despre el. Ce să facem? Are Dinamo un jucător bun și să-l iau eu? El i-a scăpat. Ei trebuie să mai aducă 5-6 jucători ca Dennis Politic. Nu să-l dea. Dennis Politic nu e un jucător de care am mare nevoie, acolo am Tavi Popescu, Florinel Coman și pe Luis Phelipe!”, a declarat Gigi Becali, la ProSport.

FCSB a semnat, de curând, cu fundașul David Kiki (Farul Constanța), dar și cu mijlocașul Daniel Popa (Universitatea Cluj). Oficialii grupării roș-albastre se află în negocieri cu Florin Tănase.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed