Gigi Becali s-a enervat cumplit! Ce l-a scos din minți după meciul cu Rapid. Jucătorul pe care l-a distrus în direct

Gigi Becali s-a enervat cumplit după greșelile făcute de Miculescu și Șut! Ce l-a scos din minți pe finanțatorul roș-albaștrilor la finalul meciului cu Rapid. S-a dezlănţuit în direct după derby-ul care i-a apropiat şi mai mult de titlu pe băieţii lui Elias Charalambous.

Egalitate pe Arena Națională în derby-ul FCSB – Rapid, 2-2. Gigi Becali nu a reușit să sărbătorească titlul de campion cu echipa sa. Patronul avea planuri mari pentru seara trecută.

Gigi Becali s-a enervat cumplit!

Jucătorii David Miculescu și Adrian Șut, l-au dezamăgit pe Becali în derby-ul cu Rapid. Miculescu a fost schimbat la pauză.

„Echipa a jucat extraordinar, noi am controlat meciul, mai ales în repriza a doua. Important e că am mai luat un punct și în curând vom fi campioni. Toată echipa mi-a plăcut, Rapid nu a atins mingea în repriza a doua. Olaru a dat 17 pase la adversar, dar e luptător și nu îl scoți niciodată.

Eu am o mentalitate despre jucătorii care nu ating mingea. Eu nu sunt specialist, dar zic așa: când nu ai mingea, cred că te ascunzi, nu îți place mingea. Bun, se mai întâmplă să pierzi, ca Radaslavescu, dar venea mingea la el, are tupeu, nu se ascunde. Dacă mingea nu e la tine, ai o problemă cu mine.

L-am lăudat săptămâna trecută, dar acum trebuie să-l trec prin foc. Să știe, dacă nu vine mingea, se ascunde, nu e fotbalist. Să vină la primit, nu vine mingea la el, deci înseamnă că îi e frică”, a declarat Becali, pentru Prima Sport.

Nici Adrian Șut nu a scăpat de criticile lui Gigi Becali!

„E inadmisibil să faci așa greșeală în poziția aia! Îmi place mie prea mult de el, că altfel îl scoteam în minutul 25. Dar îl iubesc prea mult. Pe el nu pot să îl scot”, a declarat Becali despre Șut, care a greșit la golul lui Krasniqi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed