Gigi Becali s-a enervat cumplit! Atac devastator la adresa unei vedete de la FCSB. Ce l-a enervat la Darius Olaru

Gigi Becali s-a enervat cumplit! Atac devastator la adresa unei vedete de la FCSB. S-a aflat ce l-a enervat la Darius Olaru în meciul cu FC Botoșani. Meci în care capitanul a primit cartonaș roșu.

3-2 a fost scorul dintre FCSB și FC Botoșani, în favoarea roș-albaştrilor. Partida a fost marcată de două cartonașe roșii pentru Nana Antwi și Darius Olaru. Gigi Becali nu a fost mulțumit.

Gigi Becali s-a enervat cumplit!

Latifundiarul din Pipera a comentat la prosport.ro cartonașul roșu primit de Darius Olaru. S-a declarat foarte supărat de atitudinea acestuia, catalogând-o drept necugetată pentru un căpitan.

„Eu i-am spus și lui Meme. Eu n-am vorbit cu el, dar o să vorbesc. Nu există să nu te poți controla. Mai ales că ești căpitan, e 3-1, ce e intrarea aia? Eu cred că intrarea e de roșu.

Chiar dacă nu e cu talpa pe picioarele adversarului, intrarea care a făcut-o el e cu prea mare intensitate și e în așa fel încât poate să-i ia picioarele sub el și să i le contorsioneze, nu neapărat să-i rupi piciorul cu crampoanele, poți să-i rupi piciorul și cu mușchii tăi datorită intensității cu care intri…l-ar fi luat sub el.

Dacă el dădea roșu, VAR-ul trebuia să-l cheme și să-i zică: «Bă, vezi că nu e roșu». Înainte e fault clar la Șut. A fost fault la Șut înainte deci nu-i mai dai roșu dacă a fost fault înainte. Uitați-vă cum îl lovește de două ori pe Șut”, a declarat Gigi Becali potrivit sursei menționate mai sus.

Darius Olaru, suspendat de FRF

Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat pe Olaru timp de două etape și l-a amendat cu 3 mii de lei.

„Poate a fost bine că s-a întâmplat așa. Acum, dacă Olaru nu e, îl încercăm pe Phelipe sau pe Baba. Vreau să-l văd, că-mi place foarte mult, pe Băluță în locul lui Olaru. El nu dă goluri. Poate să fie chiar mai eficient în altă privință decât Olaru. Vreau să vedem formula asta. Dacă nu merge, îl băgăm pe Baba. Vedem!” a declarat Gigi la Palat.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed