Dan Şucu se va enerva cumplit! Anunţ incredibil al lui Gigi Becali. Pe ce loc va termina Rapid sezonul regulat

Dan Şucu, acționarul majoritar al formației din Giulești, se va enerva cumplit! A apărut un anunţ incredibil al lui Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB. Pe ce loc va termina Rapid sezonul regulat.

Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, a comentat situația celor de la Rapid, asta după succesul grupării sale în fața celor de la FC Botoșani, scor 3-2, în runda cu numărul 27 a Superligii.

Dan Şucu se va enerva cumplit!

Finanțatorul de la FCSB consideră că, la începutul play-off-ului, giuleștenii se vor situa pe poziția a 4-a în clasament, dar și că roș-albaștrii vor câștiga meciul cu Rapid din runda 30.

„Rapid vine, dar poate să vină pe 4. Ei vin, dar e posibil să vină pe 4. Ştii ce zic. Poate să-i bată Craiova, batem noi, să vedem cu Rednic ce face. Dar nu e…

Băi, glumeam eu cu asta (n.r. cu omenia în fotbalul românesc), pentru că-mi place cuvântul ăsta omenie. Dar e caterincă, tată, mai mult. Nu se mai fac. L-aţi inventat voi.

E prostie, mai glumim. Dar daca ei vin cu floricele, or sa vină cu ele direct pe locul 4. Nu mă aşteptam să piardă (n.r. cu Poli Iași), nici măcar să faca egal.

Pentru că atunci când ai pretenţii pentru campionat nu mai ai voie să pierzi la echipe mici. Noi în 10 am dominat (n.r. cu FC Botoșani). Ei nu au puteri. Ia, să vezi CFR-ul, pac, 4-0.

Noi putem să ajungem la 18, 19 puncte (diferență față de CFR Cluj și Rapid), dacă vrea Dumnezeu, înjumătăţite 9. Apoi jucăm cu locul 6, 5 şi 4. Deci, după trei etape din play-off putem fi campioni. Asta, doar cu ajutorul lui Dumnezeu”, a spus Gigi Becali, la o conferință de presă.

Acum, vicecampioana României este lider al Superligii, având un total de 58 de puncte, cu 10 mai multe decât Rapid și CFR Cluj, care au câte 48 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed