Gigi Becali s-a dezlănţuit în direct! Atac devastator la adresa rivalilor. Ce l-a enervat după condamnarea lui Dănuţ Lupu

Gigi Becali s-a dezlănţuit în direct! S-a aflat ce l-a enervat după condamnarea lui Dănuţ Lupu. A sărit în apărarea lui și a învinovățit clubul pentru atitudinea respingătoare. Atac devastator la adresa rivalilor.

Gigi Becali, revoltat în cazul Dănuț Lupu! Contestă decizia celor de la CS Dinamo. Vrea să îl ia la FCSB.

Gigi Becali s-a dezlănţuit în direct!

Dănuț Lupu a fost condamnat la șapte luni și zece zile de închisoare cu executare, în urma săvârșirii faptei de a conduce un autoturism fără a poseda un permis de conducere valabil.

Gigi Becali a fost dezamăgit de atitudinea respingătoare a clubul CS Dinamo. Lupu, fost manager al formației din liga 3, a fost dat afară imediat după ce vestea condamnării sale a ajuns în spațiul public.

”În viaţă, când omul e la suferinţă, trebuie să îl ajuţi!”

Patronul FCSB i-a sărit în ajutor și a anunțat că va întocmi formalitățile necesare pentru a-l elibera, în scopul de a-i oferi un loc în staff-ul vicecampioanei.

„El a fost fotbalist la Dinamo şi ai văzut că Miliţia s-a debarasat. Eu acum îi trimit hârtie. I-a dat 7 luni, face 3 luni jumătate în regim deschis. Fac hârtie că vreau să angajez de la dumneavoastră, de la penitenciar, un deţinut, fost fotbalist, mijlocaş bun, dădea pase bune, care a fost o echipă care a câştigat campionatul… semnalmentele lui, că altfel nu ţi-l dă. Trimit o maşină, îl ia pe Lupu dimineaţă la ora 7, îl duce la mine acolo la Berceni. (Reporter: Şi ce să facă acolo?) Taie frunză la câini, ce să facă?

În viaţă, când omul e la suferinţă, trebuie să îl ajuţi. Orice ar face omul. Asta în primul rând. Şi în al doilea rând m-a deranjat că i-au desfăcut contractul de muncă. Dacă era un infractor de drept comun, da domnule, îi strică imaginea. A condus fără carnet şi să îl arunci ca pe o măsea stricată… ai văzut ce face Miliţia? L-a aruncat, i-a deschis contractul de muncă.

La o glorie a ta să desfaci contractul de muncă, în loc să îl ajuţi? Lupu a condus şi el fără carnet… va sta 3 luni jumătate, poate 4. Poate să câştige câteva zile, cam 5-6 zile dacă îi fac regim mai mult, să muncească 10 ore. Poate să scrie şi o carte, pentru că cu cărţile mai mege. Se poate, poţi să faci doar 2 cărţi pe an. Nu îţi mai dă 30 de zile, îţi dă numai 20 şi ceva de zile. Lasă că le ştiu eu pe astea!”, a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă.

„Contractul domnului Dănuț Lupu va înceta!”

Sandu Enciu, purtătorul de cuvânt al CS Dinamo, a anunțat public demiterea din funcție a lui Dănuț Lupu.

„Contractul domnului Dănuț Lupu va înceta de drept deoarece el nu mai poate presta activitatea stipulată în contract. Nu facem alte comentarii, deoarece este o problemă pe care o are în viața privată, nu este legată de activitatea din cadrul clubului Dinamo”, a spus purtătorul de cuvânt al CS Dinamo, Sandu Enciu, potrivit gsp.ro.

Dănuţ Lupu a fost sigur că CS Dinamo urma să îi rezilieze contractul. „Dinamo mai mult ca sigur îmi va rezilia contractul. Și acolo am foarte mulți prieteni pe care îi cam încurcam”, a spus fostul internațional, pentru fanatik.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed