Gigi Becali a spus clar! Echipele cu care se bate FCSB la titlu. Noi atacuri la adresa Rapidului lui Dan Şucu

Gigi Becali a spus clar! Echipele cu care se bate FCSB la titlu. Latifundiarul nu ia în calcul toate formaţiile. Mai mult, lansează noi atacuri la adresa Rapidului lui Dan Şucu. Nu s-a mai abținut și a ieșit la atac.

Gigi Becali urmărește partidele a doar două formații din Superliga! Contracandidatele FCSB-ului la titlu. A dat toate detaliile.

Gigi Becali a spus clar!

FCSB este ocupanta primei poziții în clasamentul Superligii, fiind favorita în lupta pentru titlul de campioană a României.

Gigi Becali a făcut publice numele celor două formații care îi stârnesc interesul în campionat. CFR Cluj și CSU Craiova sunt cele două echipe care se ridică la nivelul roș-albaștrilor, a susținut patronul FCSB.

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit faptul că nu se mai uită la partidele celorlalte formații.

“Am auzit că a fost scandal cu arbitrajul, dar nu m-am uitat la meci (n.r. Hermannstadt – Rapid). Eu mă uit la Craiova, nu mă mai uit la celelalte. Fără supărare. Mă uit doar la Craiova şi la CFR Cluj.

Dar nu mai spun de ce. Consider că acestea sunt contracandidatele. La celelalte nu mă mai uit. La Gică (n.r. Hagi) nu mă mai uit că e naşul meu şi nu vreau să fiu împotriva lui. Am spus “Doamne, să nu mai concurez cu naşul meu.

Dacă e să ia el, să ia el. Dacă este să iau eu la diferenţă de puncte bine. Că nu este bine să fiu împotriva naşului meu. Şi uite că a făcut Dumnezeu diferenţă. Nu mai vreau să am rivalitate cu naşul. Chiar şi la fotbal, nu e bine.

Cu noi nu mai pot anul ăsta. Nu au cum. Nu mă interesează. Nu vreau să se interpreteze. Noi ne luptăm cu CFR Cluj şi CSU Craiova. Mi-a spus Mihai (n.r. Stoica) de arbitraj. Dar nu mă interesează.

Craiova nu este în formă. Dar are jucători valoroşi. Poate să îşi revină în orice moment!”, a spus Gigi Becali, conform Fanatik.

FCSB a învins în partidele oficiale CFR Cluj, 1-0, dar și pe CSU Craiova, 3-0.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed