Gigi Becali s-a dezlănțuit! I-a umilit, în direct, pe cei de la Dinamo. Va ieși un scandal uriaș

Gigi Becali s-a dezlănțuit! Finanțatorul vicecampioanei României i-a umilit, în direct, pe rivalii de la Dinamo. Va ieși un scandal uriaș în Superliga. Gigi Becali râde de ce se întâmplă la clubul din „Ștefan cel Mare”.

Patronul de la FCSB a avut o criză de râs în timp ce vorbea despre situația echipei Dinamo.

Gigi Becali s-a dezlănțuit

Latifundiarul din Pipera a spus că la clubul „câinilor roșii” investitorii nu prea se îngrămădesc să vină.

„Nu vezi la Dinamo ce se întâmplă? Dinamo nu e brand? Nu vezi că nu vine nimeni, cine dă bani? Sunt cu un părinte, îl cheamă Ghenadie. A zis că vine să dea bani Ghenadie.

E cu mine în mașină că am plecat de la biserică, a zis că dă Ghenadie. Acum a zis că nu îi trebuie Steaua și Dinamo, îi trebuie Sfânta Parascheva, Sfântul Elefterie, ce-mi trebuie mie”, a spus Gigi Becali, conform Fanatik.

Florentin Petre: „Mi-e greu să cred că lucrurile se vor schimba”

Florentin Petre a comentat și el starea în care se află formația din „Stefan cel Mare”. După meciul cu Hermannstadt, scor 4-0, fostul jucător a spus că gruparea lui Ovidiu Burcă va ajunge să retrogradeze în cazul în care nu va aduce jucători cu potențial.

„Mă uitam la meci și vedeam atâta frustrare, se vede că ceva nu e în regulă, că trec printr-o perioadă foarte grea, de la antrenor către jucători și mai sus. Mi-e greu să cred că lucrurile se vor schimba într-un timp apropiat. Dacă nu aduc jucători Dinamo va avea viață grea anul ăsta.

(N.r. Dacă nu aduc jucători, retrogradează) Da, normal pică, în patru meciuri n-au ajuns la poartă. E ceva foarte grav acolo, nu-și găsesc busola, iar drumul pe care noi ni-l dorim pentru acest club, ținând cont de performanțe, nu e ăsta.

Am spus lucrul ăsta, dacă Dinamo nu aduce cel puțin 5-6-7 jucători nu vor rezista. Să joci la un club mare cu o presiune pe care o ai zi de zi, nu te așteaptă nimeni să ai oscilații de formă. Eu dacă jucam 4 meciuri bune și un meci mai slab veneau pe lângă mine, îi simțeam pe oameni că nu le convine, al antrenori sau la conducători.

Acolo nu te așteaptă nimeni, trebuie să joci perfect, de la început. Asta denotă că ceva nu este în regulă, trebuie să existe neapărat o schimbare acolo”, a spus Florentin Petre, conform aceleiași surse.

Florin Prunea: „Nu știu cine se ocupă de transferuri la Dinamo”

Și Florin Prunea a vorbit despre eșecul suferit de Dinamo în meciul cu Hermannstadt. Fostul portar a lansat critici la adresa oficialilor din „Ștefan cel Mare” în ce privește transferurile realizate de ei, potrivit Digisport.

„Când faci asemenea greșeli la acest nivel, e normal să iei patru. Într-adevăr, au și dat peste o echipă care, din punctul meu de vedere, e cea mai omogenă din Liga 1 (n.r. – Hermannstadt).

Nu știu cine se ocupă de transferuri la Dinamo. Ce facem? Venim la Dinamo și luăm patru? Ești la Dinamo, au fost 5.000 de oameni în tribune, acolo, măcar pentru ei joacă!

Dintre jucătorii aduși, în afară de Golubovic, nimeni nu a confirmat. Politic s-a mai tăiat, Costin e într-o scădere fantastică”, a spus Prunea, potrivit sursei citate anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed